reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aga wspolczuje ci tej sytuacji:-(,tez nie lubie takich cichych dni. Czasami ludzie potrafia byc naprawde podli. Dlatego ja tez uwazam ze zamkniety watek musi powstac:tak:.
Moje malenstwo pospalo dzis do 10,w zwiazku z czym jeszcze jestesmy w pizamkach. Ale pora wstac i ogarnac troche chate. Wczoraj znowu spadlam ze schodow:wściekła/y:,kto wymyslil pietrowe domy,wrrrr. Kuchnie mam na parterze i szlam zrobic malemu mleko i po raz chyba juz piaty spadlam. Łamaga jestem i tyle:-D

Basiu mam do ciebie pytanie. Jak bylam w Polsce to pani w aptece polecila mi Sensilab na moje wypadajace wlosy. To sa tabletki do rozpuszczenia w wodzie jak wapno. Pije to swinstwo i nie widze poprawy,mam nawet wrazenie ze wypadaja jeszcze bardziej. Wiesz cos na temat tego preparatu? W ogole jak czytalam ulotke i tam bylo napisane ze to jest na starzejaca sie skore itp... A teraz mam problem bo niewiem co w tym kraju jest dobre na wlosy,buu:-(

Zadzwonili do mnie z Lux Medu i przesuneli szczepiania na zatydzien w piatek. Juz myslałam, ze mały bedzie miał to za sobą:crazy:

Salik- z czasem ludzie sie uspokoja- na razie to sensacja wiec wrze! poki co lepiej poczekaj z komentarzami na temat J i jego rodziny do momentu watka zamknietego. Idz na dlugi spacer i oddychaj pelna piersia. Szkoda twoich nerwow

powoli was doczytuje ale w miedzy czasie mam pytanie
a jak karmie piersią i co drugi dzień podaję obiadki to jak mam wprowadzić gluten, wie ktoś coś na ten temat?

Pandi fryz rewelacyjny bardzo mi sie podoba, dziuba fotki rewelka
Helenko Karolek piękny chłopie a co do Tobiego to mnie sie podoba taki fajny grubanio:-D:-D:-D. szybko zrzuci jak zacznie siada i chodzi

Zuzia przesłodka, ale czekam na dalszy ciąg

mój odkąd podaję zupki co drugi dzień i silnie chwyta sie , żeby usiąść to normalnie 2 cm węziej muszę zapinać pampersa i na buzi taki biedniutki:-(

a do mnie dzwonili z pracy, że mnie pan prezes zaprasza na spotkanie dotyczące powrotu do pracy. bo jestem na zaległym urlopie a potem biorę urlop z tego roku no i chodzi o ten drugi urlop. bo jest tzw sezon . jak coś rzuci to wrócę a jak nie to niech spada. bo przez to , ze była w ciąży to na przedłużeniu umowy nie dostałam grosza więcej. wstyd:angry::angry::angry:. powinno to się ustawowo należeć i obligatoryjnie:angry::angry::angry:

reklama
Kuriera sie nie doczekalam.tylko dzień zmarnowany..................:wściekła/y::crazy::crazy:dobrze że na ławeczce pod blokiem cisza i spokój.............
Głowa mi pęka i nie dobrze mi.....maly śpi......pewnie z 40 minut pośpi:baffled::dry:

Trzeba obiad zrobić ale siły nie ma....dzisiaj makaron z truskawkami, tym razem słodkie są...............jest tak goraco,że jeść sie nie chce nic smażonego i ciepłego.Jutro ma być jeszcze cieplej.................maz prcuje więc nad wodę nie pojedziemy.Szkoda..................
Za to jutro wieczorem imprezka.......wynjelismy ze znajomymi salę i potańcujem troszkę:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry