• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Załączniki

• fffffffffffff.jpg
    fffffffffffff.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Hej!

Mężuś wstawał dziś o 5:20 rano.I Zuzik mnie się obudził wtedy też :baffled: Zostawiłam ją na macie a teraz się obracam...i ona śpi :tak: Duuuużo pracy dziś przede mną.Ale będę zaglądać do Was na pewno!

witajcie!
ja dziś o dziwo wyspana jak na ostatnie dni...
Natalka i Oliś przecudni, od razu widać że to szczęśliwe dzieci!!
nas też czeka pracowity dzień, jedziemy pooglądać jeszcze garnitury do centrum handl. i zdecydować sie na kwiaty, no i trzeba w końcu podpasować reszte dodatków pod kolor... jeny ile tego biegania załatwiania jest!! :wściekła/y:
wiecie co, zawsze jak Wam o tym piszę to od razu się zmienia, ale moja już od paru dni w nocy budzi sie tylko ran na karmienie, tak ok.3-4 i śpi dalej do 6-7, wtedy ja już wstaje bo pies czeka na spacer a ona się pobawi z godzinkę i pośpi jeszcze z godzinkę... i ja od razu tez mniej zmęczona jestem i w ogóle fajnie! chyba mam dfziś dobry humor - oby tylko S mi nie popsuł :wściekła/y:

kurcze wysłał mi sie post jak jeszcze nie skończyłam pisać... mam taki superowy nastrój, bo wstaję rano, włączam radio a tam mówią że 23czerwca w Noc Świętojańską będzie znowuż w Gdańsku Lady Pank!! a wiecie już jaka ja glupia za nimi :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry