• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No, ochłodziło się trochę...
Btw GRATULACJE DZIUBA EGZAMINU :-D Spóźnialska jestem, wiem :-p
Zastanawiam się nad kupnem kubka niekapka, takiego z miękkim ustnikiem. W książce o dzieciorach przeczytałam, że dzieciom w tym wieku można już próbować przestawiać butelkę na kubek jeśli chodzi o picie, bo potem może być problem, jak się dziecko za bardzo do butli przyzwyczai :-S Młoda z butli dostaje tylko picie albo kaszkę.

Ostatnia edycja:
Agnie ja w ogóle nie podaję maliznie butli.Dostaje kubeczek.Kupilam niekapka z Aventu(z gumowa koncowka wlasnie) ale malizna nie kumala,ze ma go zassac.Wiec tymczasowo jest "kapek" :-D i picie idzie nam coraz lepiej...:tak:Wiec moge szczerze polecic!

Szlag mnie trafi! :wściekła/y::angry::wściekła/y: Ta cholerrrrrrna pralka tym razem nie kreci!!!Ostatnio wylewala,wczesniej nie dalo jej sie otworzyc a teraz nie kreci!!!!Szlag mnie trafi!!!!:angry::wściekła/y::angry:

reklama
Szczypi moja ostatnio też nie chciała kręcić...............a maiłam prania po rzyganiu i sraczce Olisia od groma!
A co sie okazało..............że od bluzki oderwał się łańcuszek i wpadł w bęben.....jakoś udało sie wyjać bez pomocy fachowca.....i działa!
Może Tobie tez cos wpadło.......np. drut od stanika, guzik i nie kręci.pokręć pustym bębnem i sprawdź czy nie słychać nic.........żadnego stukania

A u ans znowu sraczka .......juz 4 zrobił i ma temp i osowialy jakiś......ratunku już mam dosć...........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry