• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie bardzo...ale mleko chętnie je.............tylko że zje i za 15 minut robi w pieluchę................ale na 14:50 znowu do lekarza...już chyba dosyć będą nas tam mieli..........U nas dzisiaj nie ma upału..........jest tylko 20 stopni i chmury więc fajnie

Nie bardzo...ale mleko chętnie je.tylko zje i za 15 minut robi w pieluchę................ale na 14:50 znowu do lekarza...juz chyba dosyc będa nas tam milei..........U nas dzisiaj nie ma upału.jest tylko 20 stopni i chmury więc fajnie

reklama
ale jesteście kochane, że pamietałyście o Tobim:-) normalnie się popłakałam, bo ja "wyrodna matka" jeszcze dwa dni temu obliczałam ile do kolejnej miesięcznicy i dziś zapomniałam:szok:
Tobiaszek dziękuje za wszystkie życzenia:happy: tylko dziś pewnie z okazji skończenia 5 miesiąca urządził mi awanturkę przed południem, zasypiał płacząc przez 15 min i w ten sposób się sam ululał, bo nawet na rękach nie pomagało. Oczywiście to plakanie też odbyło się na rękach, bo ja wtedy nie mam serca go zostawiać samego, bo myślę, że przeciez nie płacze bez powodu, więc musi mu być źle i może chociaz moja obecność mu pomoże:confused:. Biedak, czyżby wczoraj za dużo wrażeń?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry