• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co do niekapka, to wymyśliłam, że skoro Tobi jeszcze w ogóle nic innego nie je poza cycem, to może uda się w ogóle butelki nie dawać i teraz jak były te upały - od wczoraj chłodniej - to dawałam mu wodę w niekapku, takim zwykłym z Biedronki i nawet sobie radził i czasem udawało mu sie zassać i parę łyków wypił:tak:
Wczoraj przyszło łóżeczko/kojec - w przyszłym tygodniu wyjeżdżamy. Szukałam specjalnie takiego dwupoziomowego, bo Tobi jeszcze się sam nie podnosi, za to żeby jego podnieść z niższego poziomu to trzeba być Pudzianem:rofl2:
MAMTU KOJEC LUNA DELUXE KOLOR BLUE- WYPRZEDAZ @E@ (374948554) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
fajne lozeczko :-) tez chcialam takie ale do domku do spania tylko ze moj J sie uparł ze wszystkie dzieci maja drewniane ze szczebelkami to nasze dziecko tez ma miec, a po urodzeniu jak pokazalam tesciowi takie lozeczko w sklepie to powiedzial ze takie moglismy kupic bo fajniejsze ale juz bylo po ptakch.

Wsystkiego naj dla Tobiego :):-):-)
Biedny ten nasz Oliś...Esti-daj pozniej koniecznie znac co z nim....ale go wirus złapał i nie chce odpuscic...:-(:-(:-(
A Borysek dzis dostal mleko z kaszka zobaczymy jak to dajel bedzie z tym ulewaniem...bo ja juz mam dosc!!!
Noc nawet spoko- spał od 20 do 4 rano. szok, nigdy tak dobrze nie spal...

my zaraz jedziemy do neurologa na konsultacje- zobaczymy co powie ten lekarz? mam stresa i w glowie mi sie kreci- boje sie zebym nie zendlala w szpitalu bo bedzie obciach.
a moj kot zupelnie nie wyczuwa powagi chwili i wariuje po domu- zainstalowal sie w moim plecaczku

Załączniki

• 004.JPG
    004.JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 005.JPG
    005.JPG
    52,4 KB · Wyświetleń: 37
  • 006.JPG
    006.JPG
    77 KB · Wyświetleń: 52
Pumi bądż dzielna!Trzymamy kciuki żeby wszystko było w porządku!Ja wierzę szczerze,że Mimisi to zwyczajnie przejdzie!Nie martw się na zapas!

Esti jak Oliś?Lepiej?

najlepsze życzonka dla Tobiego , zdrówka, i uśmiechu na buzi oraz smacznego melczusia mamusi:tak::-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj ledwo żyje:-(:-( , oczy mi się zamykają:baffled::baffled: i nie mam siły Kacperka na rękach nosic bo boje się , ze go upuszczę, to pewnie ta pogoda

i pewnie dlatego tak późno w ogóle wyłączyłam kompa:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry