• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ojj biedny Oli- dobrze ze Esti jest czujna- w szpitalu nie pozowla mu sie odwodnic i na pewno dostanie kroplowki- Esti- musisz sie trzymac!!!
A ja chyba dostane zawalu. Po raz kolejny mi runal swiat!!!
tragiczne wiadomosci o mojej malej
zaraz dokoncze tylko sie znowu musze wyplakac

kochanie nasze co sie stalo, bo mi zaraz pikawa wyskoczy:no:

reklama
przykurcz miesni, za krotka szyja, za nisko osadzone uszy, prawdopodobnie poczatki katarakty i podejrzenie choroby genetycznej lub goza mozgu. bedzie miala w sierpniu MRI czylo tomografie glowy z usypainiem. Nie wiem co wam powiedziec?.................... jestestem .........sama nie wiem jzu co sie ze mna dzieje. Czyje sie jakbym byla teraz w spiaczce

Pumi biedactwo....az sie poplakalam....trzymaj sie kochana, ale pomysl,że diagnoza nie jest postawiona, na razie sa to tylko podejrzenia...Usciskaj Mimisie i badz dzielna..

Pumi nie mogę uwierzyć :-( Jezu, dlaczego?
Trzymaj się dzielnie choć wiem, że nie będzie łatwo..
Marzę o tym by po tomografie czy rezonansie okazało się że to nieprawda

Nawet jak sie sprawdzi najczrniejszy scenaruisz i Dominka bedzie chora, ma najcudowniejsza Mame na swiecie,ktra przezwyciezy kazda chorobe swiata, bedzie chronic Swoja Platynke najwieksza Miloscia i da jej wszystko co to najpiekniejsze!:tak:

nie wiem co ze soba zrobic??? pewnie wywolalam sensacje na forum- a tak nie lubie wokol siebie zamieszania. Mam nadzieje ze ktoregos dnia sie obudze ze tej spiaczki i okaze sie ze moje dziecko jest zdrowe.
Dobrze ze nie odpuscilam po wizycie u tego arabskiego neurologa i pojechalam na konsultacje do innego. tym razem zjaela sie mala grupa amerykanskich specjalistow. Nie wiem co oznacza to " hypotomia(czyli przykurcz miesni- to wiem), short neck- ( czyli krotka szyja- czy to jakis stopien uposledzenia, czy co?), low set ears-( czyli nisko osadzone uszy- czy to tez jakies wady z tym zwiazane?) i nystagmus- czyli ten nieszczesny oczoplas.
10 lipca mam wizyte u genetyka zeby zobaczyc czy hromosomy sa prawidlowo ulozone. Dzwonilam przed chwila do mojej polskiej pediatry i zaczela przygotowywac dokumenty i zlozy do osrodka rehabilitacyjnego - zeby zaczac z nia cwiczyc. jutro jade na konsultacje.
Chyba zaraz zwroce zawartosc zoladka.
Dziewczyny- nie denerwujcie sie bo sie to niekorzystnie odbije na waszych maluszkach.
zyc mi sie nie chce!!!
ide z mala sie orzejsc bo mi slabo w domu- bede potem- kocham was za wsparcie duchowe!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry