• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Helenko pozdrowiona dla Karolka, biedna ta jego dupcia:-(:-(, ale uroczy chłopiec a jaki sprytny:tak::-D:-D

Asia wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu

a mój Kacperek skończy dokładnie 5 miesięcy w dzień kiedy sie dowiedziałam, ze jestem w ciąży:-D:-D, bosze kiedy to było:confused::baffled:

reklama
dzieki sylka
wlasnie pojechala pielegniarka :sad: moja mama go usypia ,co ja bym bez niej zrobila :tak: ale widze ze dzisiaj jast weselszy niz wczoraj
Ciekawe co z Olisiem zostanie w szpitalu czy jak to wyglada?

WSZYSTKEIGO NAJ NAJ WIEKSZEGO:-D DLA NASZEGO OKRUSZKA TOBIEGO

helenka, a karolek mial antybiotyki?, moze sprobuj leczyc go homopatycznymi, bo te anybiotyki to badziewie, w polsce sie jednak naduzywa ich przepisywanie.
A taki okazaly i zdrowy dzieciaczek by sie wydawalo ze zdjec:confused:biedaczysko takie chorowite

Marwie sie o Olisia:no:

witamy :) nicola znow miala noc z pobudka o 12 i zasnela spowrotem o 1:30 :szok:chciala sie znow bawic zamiast spac:baffled::confused: pozniej to samo o 3 i o 6 :confused: a w dzien spala od 8/;30 do11 i tylllee od tamtej pory.caly dzien u mamusi na rekach:happy:(no teraz spala od 18 do 18:10 hihi:)
ojjj olis biedny,juz byla poprawa..ahh..oby bylo wszystko dobrze..
Tobiaszku i Kubuniu duzo usmiechu i zdrowka i buziaczkow od nicolki i jej mamuski:)
a jak sie dawidek bawi, jaki duzy chlopczyk juz, a natalka i olis slicznosci :)

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZEGO KOCHANEGO TOBIASZKA.
U nas tez dzisiaj już chłodniej.Na szczęście.Ciekawe jak tam Oliś.Biedactwo tak się męczy.Trzymamy kciuki żeby było o.k.

ojj biedny Oli- dobrze ze Esti jest czujna- w szpitalu nie pozowla mu sie odwodnic i na pewno dostanie kroplowki- Esti- musisz sie trzymac!!!
A ja chyba dostane zawalu. Po raz kolejny mi runal swiat!!!
tragiczne wiadomosci o mojej malej
zaraz dokoncze tylko sie znowu musze wyplakac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry