reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia toż to nasze chlopy udane:-D:-D:-D:-D boja sie swoich coreczek jak ognia:-)
Helenko ciesze sie ze wszystko w porzadku
Natalka znow bije rekord w spaniu zobaczymy czy powtorzy tak jak wczoraj (2godz) znalazlam sposob chyba na jej dlugie spanie w dzien( lezenie na macie na brzuszku najdluzej jak sie da):-)

reklama
mili a no udane hihi:-) ostatni mnie kolezanki z pracy zapraszaly na dyskoteke, wiedzialam, ze nie pojde bo nie lubie bez lukasza chodzic na imprezy ale pytam go czy nie zostanie z nicolka a on na to, ze zostanie, owszem, ale jak bede wracac co poltorej godz i sprawdzac czy czasami nicolka nie chce jesc :):-D no i wyjdz tu sobie z domu hihi:laugh2:

a dzisiaj moja najmlodsza siostra ma 14 urodzinki :) czekam az wroci ze szkoly i dzwonie z happy birthday;-):-)4 dni temu przedostatnia miala 17 :-)
nicolka sie kreci, cos jej nie pasuje.... o juz sie naspala:confused:

to wszystkiego najlepszego dla siostr;-)
Kasia mam cos wspolnego ja tez nie lubie nigdzie bez meza wychodzic a on beze mnie, jak idziemy to tylko razem(mamy wspolnych znajomych) ale czasem fajnie byloby sie samemu wyrwac;-):rofl2: ooo Natka sie obudzila:baffled:

ewciu odpisywalam, ale moze nie doczytalas albo mi post nie wskoczyl :) jestem z olszanicy w bieszczadach, kolo ustrzyk dolnych, sanoka :)
mili twoja mala sie z moja chyba zmowila, moja tez juz nie spi :);-)

ewciu odpisywalam, ale moze nie doczytalas albo mi post nie wskoczyl :) jestem z olszanicy w bieszczadach, kolo ustrzyk dolnych, sanoka :)
mili twoja mala sie z moja chyba zmowila, moja tez juz nie spi :);-)

UUuuu:baffled: to ja musiałam nie doczytać :-( Szkoda, myslałam, że tu koło nas :-p

A mój Jakubek śpi, śpi, śpi... rano było ciężko ale teraz śpi już prawie 2 godzinki. A ja sprzątam sobie w domku ;-)

wyszlam do kuchni na 5 min przychodze a moja mala lezy w poprzek lozeczka , poduszka na ziemi:szok: i nadodatek sciognela sobie spodnie od pizamy:szok: patrze na nia a ona sie tak szydersko usmiecha do mnie, kocham ja za ten usmiech:rofl2:
Esterka i Aga powiedzcie mi jak wkleic na bobasach pl. filmiki bo raz probowalam i wgrywal sie 1.5 godziny pozniej jeszcze trzeba bylo dlugo czekac a wostatecznosci sie wcale nie wkleil

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry