reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kamila wszystkiego najlepszego ja 30 kończe 10 listopada, wiec juz niedługo dołacze do tych szczęściar ;-).
Maxik pieknie ci rośnie, gratuluje, wazy wiecej niz Dawisio moj:-p.
Miki to mały spryciarz jest a i wydajemi sie, ze jest strasznie podobny do mamy.

reklama
dzięki za wszystkie porady - oczywiście wiem że chcecie dobrze - fajnie że jest to forum i ktoś - kilka "ktosiów" - których można zapytać o zdanie:tak:
tymczasem ruszamy jutro - tuż po mojej rozmowie o pracę (kurczę, mam normalnie tremę:szok:) - więc jakby co miło spędzajcie czas, bez niepokojów o dziecki i stresów z facetami:happy2:

kama wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek :)
miki, kubus i dusia jakie szczesliwe usmiechniete dzieciaczki :):tak::-)
esti dziekuje za podpowiedz z ksiazka :tak: ja juz mam i przeczytalam ale niestety nicolka sie juz chyba za bardzo przyzwyczaila do kolysania, bo nawet jak ma te "objawy" zmeczenia to i tak nie zasnie sama tylko ja musze kolysac bo inaczej jest taki koncert, ze hoho- tak jak wam pisalam ostatnio- probowalam ja w lozeczku polozyc, zeby tam zasnela, jak plakusiala bralam na raczki, uspokajalam i odkladalam spowrotem ale w koncu tak sie biedna rozplakala, ze nie moglam jej uspokoic przez pol godziny bo tak biedna plakusiala i sie tulila do mnie.... juz bylo dobrze bo zasypiala nie na rekach tylko w bujaczku lub w wozku ale te zabki ja wybily z rytmu chyba no i trzeba sie teraz tak meczyc troszke.... ale mam nadzieje, ze jej przejdzie...:happy::confused:

a jeszcze wkleje na dobranoc nicolki kilka zdjec :) i milej nocki zycze i przespanej :)

Załączniki

• czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 033.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 033.JPG
    70,4 KB · Wyświetleń: 29
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 041.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 041.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 25
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 044.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 044.JPG
    61 KB · Wyświetleń: 23
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 051.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 051.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 24
  • czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 009.JPG
    czerwiec'08, urodziny p.andrzeja 009.JPG
    41,8 KB · Wyświetleń: 26
kasiu a Niki wygląda jak Aniołek a to taki aniołek z rozkami :-) :-D

Pandi udanego wyjazdu zyczymy,
Wiktor zrobil pobudke o 6,30 zjadl i sie bawi nogami, ale dzisiaj nie przebudzil sie zebym mu smoka dała spal calusienka noc- jak przystalo na czlowieka :laugh2::laugh2::laugh2: jestem meeeeeega wyspana, nadodatek za oknem swieci piekne slonce wiec dzien zapowiada sie dobrze , a no i jade dzisiaj do rodzicow :tak: wiec odpoczne troche.

Kamila!Wszystkiego naj,naj,naj z okazji okrągłych urodzinek!!! A ja na 30 urodziny dostałam wycieczkę z rodzinką do korespondencyjnej koleżanki pod Tarnów.Po drodze kąpaliśmy się w takim fajnym jeziorze(kawał od brzegu i było płytko a zresztą b. duże i z wyspą na środku),zachaczyliśmy o Pieskową Skałę,Kraków.To był sierpień-bardzo udany prezent zwłaszcza że całą rodzinką to nie zawsze możemy wyjechać gdzieś tak daleko.

witajcie Kobitki,
przede wszystkim Kamilko, wszystkiego najpiekniejszego, najwspanialszego, najprzystojniejszego, najszczęśliwszego i najsłoneczniejszego!! oby ten etap po 30. był dla Ciebie jeszcze lepszy niż ten, który właśnie zakmnęłaś!!
Mikołaj i Nicolka są cudni i baaaaardzo rozkoszni!!
Pandi, udanego wyjazdu, i rzeczywiście skonsultuj się z innym pediatrą, ja jak nie jestem pewna to najpierw pytam Was, a potem dzwonię do mojej położnej i jak ona nie potrafi doradzić to idę do innego pediatry...
moja dziś wstała o 8.20, ale nie sądzicie chyba że takie wyspane jesteśmy... wieczorem poszłam do przyjaiółki na ploty, a S usypiał małą i nie wiem jak to zrobił, budziła mi się w nocy 6 razy!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: i za każdym razem w pelni wyspana, musiałam jej dawać cycka żeby się uspokoiła i wtedy zasypiala dalej :szok::szok:

Witam sie przy kawusi, jakies pustki tu dzisiaj:nerd:
Natalia tez dzis spala cala noc czyli od 22 do 5 rano pozniej zjadla i dalej lulu i dopiero wstalysmy wiec tez sie wyspalam:rofl2: a teraz lezy na macie i rozrabia, piszczy i wali nogami o podloge:baffled:
Dzis wybieram sie z moja siostra do miasta w poszukiwaniu sukni slubnej dla niej, bo musi juz jakas wybrac bo malo czasu jej zostalo no i przy okazji ja tez sie porozgladam za swoja kreacja a chlopaki zostana z dziecmi, moj maz od wczoraj to przezywa jak sobie poradzi (nigdy nie zostal z nia na wiecej niz 10min):baffled:

reklama
mili, co Ty się przejmujesz, przecież R sam nie będzie, a Natalka to już taka kumata przynajmniej, co ma powiedzieć mąż Twojej sis, Filipek taki malusi jeszcze... na pewno sobie poradzą!! ja tam uważam że najlepiej postawić faceta przed faktem dokonanym i rzucić na głęboką wodę, ja mojemu jak mówię że jutro ma zostać z małą na chwilkę to momentalnie coś wymyśla że mu nie pasuje; a tak to się przynajmniej nauczy!! przecież nie zrobi małej krzywdy, najwyżej zadzwoni do Ciebie że sobie nie radzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry