reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziubus wiem ze nie bedzie sam tylko troche sie martwie bo on jej jeszcze nigdy nie uspal i nie bedzie umial:rofl2: tez sie wykrecal wczoraj ze on dzisiaj nie bedzie mial czasu to go opiernicz.... ze jak moze nie miec czasu dla wlasnej corki, podzialalo;-)

reklama
mój tez wczoraj pierwszy raz uśpił małą, powiedziałam mu że idę do Magdy i koniec, ma się dzieckiem zająć, jak przyszłam to spali oboje więc chyba nie było źle!!

dziewczyny mam problem... zesmoliłam wczora z wieczora dwa smoki, wstawiłam do gotowania, poszłam na Wydarzenia, potem zajęłam się kąpielą, no i jak się zorientowałam że coś śmierdzi było po smoczkach... muszę kupić nowe, ale powiedzcie mi, czy kupić takie jeszcze 0-6 takie z zaokrąglonymi końcówkami czy te ze ściętymi?? myśmy mieli do tej pory Aventu chociaz butelki mam Tommee Tippiee więc chyba tej frmy teraz kupię... ale poradźcie w jakim rozmiarze??

ja bym już jej kupiła takie 6-18m. bo kupować tylko na miesiąc tak jak według ulotki jest do 6.miesiąca... ale jak mam jej potem zgryz popsuć to wolę wydac te 20zł i miec spokój, zresztą nie wiem jak to będzie, ona takich nowych to nie chce załapać, a te ścięte to też makabra, tylko swoje zużyte lubi :baffled:

Takze od dzisiaj jestem 30-latka,mowia ze podobno dopiero teraz zycie sie zacznie:-)zobaczymy

Tak jest Kama, nigdy nie czulam sie lepiej, niz jako 30latka;-)masz dziecko, rodzine a za soba lata spedzone na imprezach wiec juz cie do nich nie ciagnie. bez zalu wybiera sie sobote wieczor w rodzinnym gronie.:-p
Jestes mloda a juz masz zyciowe doswiadczenie, wiec jedyne co to dbac o siebie i jest extra. Nie zamienilabym sie na 20tke!:-D:-D:-D

No wsi wesola, wsi pogadna, siedze w Borkowie, pogoda super,mala spi w cieniu drzewek w ogodku, porobie zdjec troche i wam pokarze.
No to do milego!

Witam............u nas znowu na deszcze sie zanosi:crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:
Oili przespal od 21 do 5 rano.....zjadl....spal do 7:30.pobawil sie z nami w naszym łożku godzinkę i poszedł spać do 9:45:-D:-DWiec sie wyspałam
Ale dopóki nie pada to do miasta sprawy pozalatwiać

U nas piękne słońce, pranie wstawione...
mały ciagle mi się budzi w nocy, pobudka przewaznie przed 7, ale on budzi sie co pol godzinki, dzisiaj myślałam że uduszę mojego A.. boże jak on chrapie od 2 do 4.30 nie spałam tylko kułam go w bok bo zasnąć nie mogłam aż wkońcu astalił pozycję na brzuchu i było ok, muszę kupić mu coś w aptece, tylko słyszałam że na chrapanie to nic nie pomaga!!!!

my juz po lekarzu WSZYSTKO PIEKNIE :-):-):-):-):-):-):-) nic na pluckach no i glowa sie troche wyprostowala nie pisalam wam ale maly pomimo wit D ma krzywice martwilam sie ze to cos gorszego bo mu tak wystaje na czole jakby mial mega guza ale lekarz obejzal i jest troche lepiej wiec chyba obejdzie sie bez tomografi wiec jestem przeszczesliwa :tak:

dzien doberek :)
zasypianie wieczorne wczoraj nawet poszlo, ale za to dzis nie bardzo idzie :) do tej pory nie chce zasnac nicolka od 6 rano tylko teraz cos sobie gada :)
mili moj maz tez jeszcze nie zostal nigdy z nicolka- nie wliczajac 1,5 godz jak spala :)a i tak dzwonil co chwile gdzie jestem i o ktorej wroce bo moze sie obudzic i co on biedny pocznie wtedy:);-)helenko to ja sie ciesze, ze ty sie cxieszysz, ze wszystko dobrze :):-) joooaa a ty wiesz jak nicolka czasem chrapie:szok:
a tutaj pogoda do .... pada od rana i nie zapowiada sie na slonce :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry