reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
PUMI KOCHANIE TY MOJE...... JAKA ULGA .......... CIESZYMY SIE RAZEM Z WAMI
3MAJ SIE BADZ DZIELNA MOC BUZIAKóW

a my walczymy z zabkami Gabi nie spi prawoie wcale usypiam ja na rekach pół godziny a spi 15 min płacze niczym jej nie mozna zająć dziąsełka napuchniete jak diabli juz chyba 4 tydz ZĄBKI WYŁAŻCIE BO MAMUSIA OSZALEJE

wczoraj na imieninkach u tesciówki nie było xle a dzisiaj mam wychodne ide na pogaduchy do kolezanek sru pierdziu cos mi sie tez nalezy uspie dziewczynki i fruuuuu Rafi jeszcze o niczym nie wie wróci z pracy i go postawie przed faktem dokonanym ale mam dobry obiadek i warzywka na sałetke sie gotuja chyba go udobrucham

Pumi ale ulga!!!wiedzialam ze w koncu pekniesz i pokazesz pazurki!!!!bardzo Ci gratuluje !!!!jestes cudowna mama i Dominisia na pewno jest Ci za to wdzieczna z calego serduszka a krzyczala bo dopingowala mamcie -przeciez jeszcze inaczej nie umie;-)ciesze sie Kochanie ze sie wyjasnilo chociaz to najgprsze rokowanie i ze poszlo sobie wpi****du:tak:opowiescia o roslince sie na maxa wzruszylam:zawstydzona/y:a posty od dechy do dechy przeczytalam oczywiscie!
Aga super wygladacie z Wiktorkiem:rofl2:
Mili Natalcia ma piekne kreseczki:-pahhhh:-)
Esti dziekuje za rade przez fona:-pnajlepsze ze Kuba nie chcial pic z butelki NUK a smoczka jak wczoraj zalapaj tak ssie sobie przed snem tylko....teraz nie chce TT co mu dzis kupilam od 0-6mc.....ale jazda z tymi smoczkami a butle tylko TT.....dziwne....:baffled:
Albi dzis pierwszy dzien w pracy!!!jestem ciekawa jak jej wrazenia i sily no i jak samopoczucie i rozlaka z Dawisiem i czy uda jej sie zagladac -mam nadzieje:tak:....bo ja o strasznie przezywam ciagle o Bubusiu mysle :zawstydzona/y:
Joa z zabkami spokojnie pewnie blizej jak dalej;-)a skusilabym sie wlotka do Was :-pMyszorka niezle z tymi zabkami Gabi ehhh:baffled:3mam kciuki zeby byly jak najszybciej!!!:tak:Monika fajnie ze dzieciaczki zaczynaja juz wakacje -troche odpoczna i odzyja:-)

tesciowa zadowolona bo Bubus smoka doi przed spaniem i mogla cos dzis w koncu cos porobic w domku:tak:a w pracy idzie mi oki wiec sie ciesze:-)wczoraj nasi znajomi ktorzy wyjechali do anglii przyslali swietne ubranko dla Bubusia - takie hawajskie niebiesko-zielone gatki i koszula -rewelacja:-)

pumi kochana jak sie ciesze że z Dominisia nie ma żadnego guza :-):-):-):-):-).super, super!
Dobrze,że wywalczyłaś swoje prawa.trzymaj tak dalej i nie daj sie im!:tak::tak::tak:
Caluski dla Dominisi:blink::blink::blink::happy::happy::happy:

Helenka jak to od 4 roku życia?Od 5 wiem że jest zerówka.........ale od 4?Ni puszcze .....nie ma takiej opcji...............powariowali czy co?:angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy:

Pumis, skoro nie ma guzu pakujecie swoje sliczne pupcie w samolot i do krakowa;-)
bo chyba w stanach nie ma sensu bo tylko nerwow sie najesz.
czy ty w polsce jestes ubezpieczona???

Pumi pozwol,ze skopiuje twoja historie i wysle do wszystkich moich znajomych i rodziny w stanach, historia warta niezlego dokumentu!

god bless the land of freedom... faken bullszit!:crazy:

pumi, nawet w postach jakie teraz piszesz widać Twój zupełnie inny humor niż jak dota kiedy sie zamartwiałaś o Dominiczkę!! to świetnie że zaczynacie wychodzić na prostą...

Basia, rewelacyjna wiadomość że Bubuś nauczył się ciągnąć smokulka!! mojej kupiłam takie od 6+ ale za chiny blade nie chce ruszyc...

byłam z małą na 5-godzinnym spacerku, pozałatwiałyśmy kilka spraw, wypróbowałam spacerówkę chyba na każdym terenie, bo i na krzywych chodnikach, i na żwirze, na dziurawych ulicach, trawnikach, piaskach i w centrum handlowym na płytkach i wszędzie świetnie się go prowadzi!! tylko mała totalnie nie chce w nim leżeć, posiedzi kilka minut i najchętniej to by już wstała i poszła sama :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry