reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A my odpoczywamy sobie na łózku bo tata już pojechał do łodzi i małemu pstrykam foteczki... jedna jest z tatusiem...

Załączniki

• DSCF1031.JPG
    DSCF1031.JPG
    192,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF1025.JPG
    DSCF1025.JPG
    173,1 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Pisałyście coś o smoczkach,ja wczoraj kupiłam Mikiemu 6+Dwa różne,czyli scięty i okrągły.Ten scięty mu na razie pasuje i już go ciągnie.A tamten-zobaczymy.Póki co ma czas bo są obydwa do 18 mies.
A to z wczorajszej kąpieli

=

Załączniki

• Obraz 0305.jpg
    Obraz 0305.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 37
Monika nie wstawiaj zdjęć na forum gdzie widać części intymne Mikiego..............na takich forach krąży dużo pedofili:no::no:
Ale on jest świetny:tak::tak::-):-)

Ostatnia edycja:
No doczytałam.
PUMI kochana strasznie się cieszę że u Was już lepiej , ale tej lekarce która postawiła taką diagnozę bez konkretnych badań to bym nie darowała.Buziaczki dla Ciebie i dla Minisi.
Będzie dobrze.
Ciekawe jak tam Albi pierwszy dzień w pracy minął???????????/

no Albi pewnie teraz chce sie nacieszyc swoim chlopakiem albo i dwoma :-)
Mili zazdroszcze wam ze macie juz pierwsze zabki za soba teraz pojdzie z gorki, ehhh...
maly wkoncu zasnol ide robic sobie jakas kolacje i bede z wami :-)

MALlIBU

200 ml wódki
25 dag wiórek kokosowych
1 puszka mleka skondensowanego słodzonego
1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego

Wiórki zalać wódką......odstawić na 5 dni.Po 5 dniach odcedzić ....do esencji dodać mleko, wymieszać i gotowe:biggrin2::-D:-D

to ja osstatnio dowiedziałam sie o takim prostym przepisie na liqier, kupujesz mleko słodzone w puszce(niebieska) gotujesz 3 godziny (jak do kremu do placka) dodajesz do swojego gustu wódki i mieszasz pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
pumi, Jak się cieszę, że się udało przyspieszyć badanie i że Mimisia nie ma żadnych nieprawidłowości w główce :-D Jesteś naprawdę dzielną i odważną kobietą... Podziwiam Cię :-)
4 latki do zerówki? Chyba 5latki... Ja tam nie mam nic przeciwko, nie sądzę, żeby to zabrało mojej córce dzieciństwo, cokolwiek to oznacza :confused:
Też jestem ciekawa, jak tam u Albi... :blink:
Ja mojej młodej dopiero wczoraj kupiłam smoczki 3-6 :-p Chyba załapała .:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry