reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zmykam laseczki gotować obiadek MAZ wraca z pracy
dla dziewczynek pomidorówka
dla meza??? piersi z kurczaka z warzywami mniammmmmmmm jak bym zjadła... a ja delkiatniutko ROSOŁEK

tak tak nacpałam sie dokładnie
a materac nadal smierdzi...................

GABI własnie zlazła z kocyka i robi puk puk w podłoge łapkami ale zabawa smieje sie w głos a ja sie troje zeby ja zabawić jak mało do szczesia potrzeba:-);-):tak::-D

tymczasem do wieczorka

reklama
Kasia-możesz podawać Nikolce zupki czy jakieś dania obiadowe ze słoiczka,te po 4 mies.Ja daję tak Mikiemu ale on straszny obrzartuch jest i jakby pił tylko i wtłącznie z cycka to ja chyba bym się wykończyła:szok:

hej Kochane,
ja już lepiej... całe szczęście! ale musiałam wziać Apap, wyrzygałam z siebie chyba wszystko co miałam, a dziś babka cytrynowa według przepisu Anji postawiła mnie na nogi :) byłyśmy z Martyśką na spacerku, i tak szczerze mówiąc teraz kiedy mała się wyspała to ja się jakaś senna zrobiłam... chyba ciśnienie niskie - ja to niestety od razu odczuwam... potem Was doczytam bo krupnik gotuję, a wiecie że ja w kuchni nie bardzo, jak nie upilnuję to zaraz będę zupę z podłogi zbierać bo wykipi!!

Dziubuś super,że już lepiej się czujesz..............ale ciśnienie to okropne........mnie łeb pęka spać sie che...............Oliś śpi ale ja mam gorę prasowania
Na szczęście dzisiaj K w domu wiec mi pomaga.zajmuje sie małym.....jak Oli sie wyśpi to do parku na spacerek idziemy:tak::-)

Niedawno wróciliśmy z miasta.Kupiłam wreszcie Mikiemu ten duży smoczek do kaszki do butelki z szeroką szyjką:happy:Nigdzie nie mieli a okazało się że Canpol ma nową nazwę dla smoczków do butelek-Lovi i nie wszyscy o tym wiedzą.I Miki właśnie zasnął w leżaczku po zjedzeniu potrawki z królika z popiciem.O dziwo nie omaczał się:-)

Załączniki

• Obraz 0322.jpg
    Obraz 0322.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 37
Oli zjadł 180 ml owoców............zrobiłam mu sam-1 banan 1 gruszka i wyszło tego sporo..na 2 dni będzie miał....a ja wcinał:-p:-p:-p
Lecimy na spacerek i na pwiko..................

Nara:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry