reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziubek to dla Ciebie lovi podejzewam, ze Canpol zostanie zastapiony całkowiecie nazwą Lovi w związku z przejeciem przez Nivea.
Esti no kochana jestem pod wrazaniem ilości jakie zjadł Olis ;-)

czesc kobietki, maly spi ja mam wolne chociaz teraz ... dzisiaj caly dzien na dworze a czache mi rozwalało !!! masakra chyba serio to cisnienie do kitu jest !!!

Mili sukienka fajna , ja jestem za niska i chyba nie wygladalabym w niej korzystnie chyba ze w obcasie 10 cm albo 15 :-) :-D

my mamy z lovi czyli canpola butelke sylikonowa do karmienia http://www.allegro.pl/item382133604_butelka_silikon_wielofunkcyjna_230_ml_canpol_lovi.html jest super :-)

Ostatnia edycja:
Ubłagałam Bartka żeby dał mi do Was napisać(on stale siedzi i gra).No i jesteśmy po pierwszym karmieniu nowym smoczkiem.Ale dziwnie Mikiemu się ciągnęło bo dotychczas miał smoczki dłuższe.Zrobiłam mu więcej kaszki niż zwykle,męczył się z tym smoczkiem ale wytrąbił wszystko już po 10 min. i zasnął.Ładnie śpi i może wreszcie skończą te męczarnie z częstym budzeniem.

śmiać mi się chce,bo ta moja szwagierka urodzila jakies 2 godzinki temu i dzwonil do nas ten jej chlopak czyli brat M, i mówi że ma córke Gabriele a my sie go pytamy ile waży, a on,ze niewie ale chyba 3500, ja sie pytam a ile ma cm? a on no gdzieś z 50 napewno.. i kto tu jest w szoku poporodowym???:-D
i potem już ani słowa nie mógł z siebie wydusić..
ale mo M po porodzie dzwoni do mojej mamy i mówi: Natalia urodziła i zaczął ryczeć w ten telefon, a moja mama sie do niego drze że ma wszystko opowiedzieć a on też ani be ani me nie mógł z siebie wypowiedzieć i na końcu dał mi ten telefon,a mnie akurat lekarz zszywał i musiałam wszystko opowiedzieć..
tacy są ci faceci:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry