reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Esterka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu:tak:
Pumis zobaczysz wszystko bedzie dobrze 3mam za Was kciuki a Mimisia slodko i przepieknie wyglada w tych kolczykach wiec ja mojej tez przebije u mnie w miescie tez jest kosmetyczka co takim maluszkom przebija uszka i zaklada specjalne kolczyki.
Esterka wlaczylam z rana od nowa kompa i juz dziala klawiatura, dziwne to jakies ale dzieki;-)

Esti- wszystkiego naj- 4 lata to juz coś boze ja jetem z adamem 4 lata a co dopiero w małżeństwie, podobno ten papier dużo zmienia! bo jak narazie to ciagle sie kłócimy, może dlatego że za kilkanaście dni bierzemy ślub ehhhh

Kacperkowi kupiliśmy pianinko a ku ku super ma zabawe wieczorami.
Wczoraj byłam na zakupach- białe bermudy na kancik, 2 bluzeczki z gołymi plecami i bielizma :):):)

Kacperek też podkurcza juz nóżki tyłeczek do góry maksymalnie i robi tak jak slimak do przodu, do przpdu tylek i do przodu tyłek i do przpdu hihihhi trzeba teraz mardzo uważac bo jak go tylko na łózku połeże to czasami całe przepełznie!

joooaaa fajnie ze zakupy tak ci sie udały:-)
ja przedwczoraj bylam i nowe zdobycze to czarna kurtka, zielona bluzka i różowe króciutkie spodenki-uwielbiam takie;-)
maluda się właśnie obudziła, nic, uciekam zrobić jej mleczko:laugh2:
milego dnia i buziaczki dla maleństw

A to własnie to pianinko:) jejku ile mam do czytania ,Wy ciągle coś piszecie hihihhi
Przeglądam zjecia i wynalazłam jedno super mojej babci ze Świąt Bożego Narodzenia!

Załączniki

• DSCF1052.jpg
    DSCF1052.jpg
    261,1 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00546.JPG
    DSC00546.JPG
    363,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Ja już też nie zostawiam małego na łózku własnie od kad mi przepełzał całe łózko
!!!!
Genialny jest oliś, to są takie skarby! a jak śpią to są takie przecudne i jakie minki czasami wyrabiają!!!
Wczoraj umówiłam się na makijąż ślubny- podobno utrzymuje sie 24 h! wypastują mnie pewnie hihihi nie lubie mocnych makijażów a niestetyy ślubne własnie takie sa może nie wyzywające kolory ale mocno podkreślone atuty są!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry