reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jooooaaa wcale nie musisz być mocno wysmarowana...ja maluję na śluby..........zazwyczaj jest to delikatny makijaż i podkreślone są oczy i usta-to bardzo ważne........kolory są pastelowe i stonowane..ale usta muszą być wyraźne.
Ja mam podkład który faktycznie utrzymuje sie 24 godziny i wygląda bardzo naturalnie.....ale to też kwestia nałożenia
Na pewno będzie pięknie wyglądać

reklama
u nas podobnie z tym łóżkiem... mała się tak przekręca że niemożliwe jest zostawienie jej samej choćby na pół minutki na łóżku. jedynie podłoga i mata..
a dzisiaj Zosia wypiła 150ml mleka. zawsze wypijała 120ml..
niewiem czy jej nie pozwalam za duzo pić???
ile wypijają wasze maludy??

Esti-serdeczne naj,naj z okazji rocznicy ślubu

Załączniki

• 63.jpg
    63.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 30
Esti, paczkę wysłałam priorytetem żeby było szybciej, powinna dzisiaj dość a jutro najpóźniej:)
Co do makijażu podbudowałas mnie:) choć pomalowane usta mnie przerażają bo nigdy ich nie maluję!! :(

witam

wypowiem sie co do przebijania uszu raczej sie nie zaleca z powodu 1. chrząstak w uszach zmnienia sie do 3 roku zycia i po 3 roku zycia dopiero mozna spokojnie przebić uszka 2. uczulenie bardzo łatwo mozna uczulic na nikiel i inne swinstwa zawarte w metalach nawet w złacie

mi osobiscie bardzo podobaja sie małe dziewczynki z kolczyczkami ale niestety mam w domu lekarza nie pozwolił kategorycznie zabronił nawet jak Kokunia sama BBBBBBARDZO chciała

reklama
Gabi dzis znowu ciezko zasypia ... wrrrrrrrrrrr na obiadek pierogi z truskawkami chyba juz ostatnimi

co do siedzienia to spokojnie Gabi jest najmniej starasza o 2 tygodnia od Waszych szkrabów
zeb ów nadal nie widać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry