reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
skas to znam ja tez w zeszlym tygodniu i kupiłam farbe dla ciemnych włosów odrost zrobił sie rudy ale spoko zdobiłam jeszcze raz na drugi dzien i są BJOND tak mów Koko smieja sie ze mnie ze chce sie do reszty rodziny upodobnić Raf koko i nawet Gabi rosna BLOND tylko ja ciemna MASA;-)

reklama
Ja jako kosmetyczka też jestem przeciwniczką przekłuwania uszu u takich małych dzieci...........koleżance odradziłam dla rocznej córeczki.teraz ma 2 latka-to już bym przekłuła:tak:
Pumi tylko wiesz nie obraź sie.......ja tylko pisze co myślę a każdy robi co chce;-)
Tylko pilnuj żeby Dominisia nie ciągała i często bardzo dokładnie przemywaj wodą utlenioną uszka a kolczyki spirytusem przecieraj

Myszorka a tak z czystej ciekawości jaką ma specjalizację Twój mąż?

Pumi trzymam kciuki. Będzie dobrze. Musi. :tak::-)

Esti wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. :happy:

chciałam coś jeszcze napisać ale jestem trochę nie wyspana, bo Leoś nerwus szalał od 3 do 6rana.
pozdrawiam

Dla mnie całe wyszły rude:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:A mam z natury ciemne i farba była ciemny brąz......chyba musiało im sie coś pomylić z kolorami .........a za farbę dałam 26Zł!!!!!!!!!!
A co truskawki już sie kończą?ja to nie przepadam za truskawkami...w cieście zjem....i czasem z cukrem i śmietanką ale to czasami:nerd:

u nas juz sie kończą :-(:-(:-(
ale czeresnie juz sie usmiechają:-);-):tak:
dziewczyny a jak tam wakacje jedziecie gdzieś????????????? my wyjezdzamy nad moze całe 7 dni az nie wierze ze rafi tyle wytrzyma bez pracy:-):-):-) piach wiatr woda hmmmmmmmmmmmmmmm tylko pogoada zeby dopisała macie jakies prognozy?????

Rafi jest w trakcie specjalizacji INTERNA i zaczyna RATUNKOWĄ uwielbia jeżdzic karetką Koko zresztą tez odróżnia która R a która W mówie wam zaskakuje mnie codziennie taka mądralina
ZMYKAM USYPIAC GABI

A my na Maazury jedziemy od 21-24 lipca..........mieliśmy nad morze jechać na Litwę ale 25 lipca mamy wizytę u kardiologa i dzwoniłam i się nie da przemówić:crazy::crazy::crazy: więc musimy gdzieś bliżej pojechać, a po wizycie znowu na Mazury wrócimy...my mamy 2 godzinki więc super:-)

Witajcie laski
Esti- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu...Duuuuzzzzooo miłosci
Pumi- trzymamy kciuki, bedzie dobrze
Esti- pokza fotki tego koloru co Ci na głowie wyszedł
My wczoraj bylismy z Boryskiem w Mulitibabykinie na "seksie w wielkim miescie". Super- polecam cos takiego...Pierwszy raz cos takiego widzialam, rozkladaja maty eukacyjne, sa przewijaki dla maluchow. Wiadomo,że nie obejrzy sie filmu w takim skupieniu jakby poszlo sie bez dziecka ale ja nie narzekam...bylo super, bede chodzic co srode bo bilet kosztuje tylko dyche:-)
AAAA- od wczoraj jestem bezrobotna. Zlozylam wypowiedzenie....No coz...to bylo juz zaplanowane od dawna ale jakos tak dziwnie sie czuje
Moj bobas teraz spi, jak sie obudzi dostanie zupy( zrobionej przeze mnie z ziemniaka i marchewki)Marchewka z ogrodka mojej mamy wiec pewna...;-)Kurde te sloiczki sa drogie jak diabli wiec ciesze sie,że moja matulka ma ogrodek to bede robic malemu sama obiadki:-)
Kilka fotek
1- z wczorajkszego kina
2- ranne zabawy w ł,ózeczku

Załączniki

• DSC00542.JPG
    DSC00542.JPG
    106,5 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00543.JPG
    DSC00543.JPG
    97,8 KB · Wyświetleń: 35
Ja juz w piatek jade do mamy na tydzien na wakacje, pozniej 6 lipca na Kaszuby- juz nie moge sie doczekac:-)A w sierpniu na Hel:-)pod koniec wrzesnia moze polecimy do Portugalii ale to jeszcze wielki znak zapytania bo nie wiem czy bede pracowac ( oczywiscie bierzemy Boryska ze soba- przekonałyscie mnie kiedys;-)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry