reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja czuję sie marnie- po wczorajszym grilu u nas! :) wypiłam 5 drinków dzinu z tonikiem i byłam strasznie pijana, a wódki nie lubie,o jejku ale mi się kręciło w głowie! dawnooo tak nie miałam chyba przed ciążą tak się upiłam-ale wszystko w miare rozsądku oczywiście!
W każdym bądz razie, gril udany!
Mały nie chciał zasnąć wieczorem więc siedział z nami w domku pod strzechą .
Dzis wstaliśmy o 7.50 więc jestem wyspana,
Za tydzień idziemy na weselicho więc małego musze zawiesc do Łodzi d teściowej, nie wiem jak przeżyje to rozstanie
Kacperek tez ma nawał sliny ale ząbków ani widu ani słychu!

reklama
U nas pogoda taka sobie ale dzisiaj tescie robia impreze na dzialce bo obchodza 25 lecie slubu a my nie mamy zadnego prezentu jeszcze bo nie wiemy co kupic, moze jakas podpowiedz dziewczynki??? jak R wroci o 11 z roboty to jedziemy cos poszukac na ta okazje no i jeszcze tesciu ma urodziny. Bosze jak mi sie nie chce isc na ta impreze:baffled::angry:

mii moi dziadkowie na 50 rocznice lubu dostali, aparat cyfrowy, telefon z przenosna sluchawka , remont sufitu (kasetony) olbrzymi piekny obraz, kawiaty - standardowo. moze cos ci przyjdzie do glowy zycze powodzzenia.

witamy :)
wczoraj bylismy praktycznie caly dzien poza domem, najpierw u ginekologa, potem na 3 godz zakupach a wieczorkiem u znajomych na pozegnaniu kolezanki :) nicolka mamy wizyte przeczekala z tatusiem, ktory musial przyjechac na pol godzinki z pracy, zakupy calutkie przespala smacznie a u znajomych troszke marudzila bo nie mogla zasnac ale jak juz ja mama ukolysla to spala bez przebudzeniai obudzila sie dopiero w domku ok 1 jak musialam ja z wozka wyciagnac i rozebrac do spania :)
najlepsze zyczonka dla Kamilka,Maksika i Karolka na 5 i 6 miesiaczek, duzo zdrowka i uśmiechu :):-)

Ostatnia edycja:
co za okropny dzien -pada ,wieje no trudno watpie zeby sie wypogodzilo chyba ze przestanie padac to wyjde z nim zeby troche sie dotlenil;-)a mnie muli dzisiaj na maxa.....nie wyspalam ze -reszta wiadomo gdzie :-pi Ł sie smial ze mam kaca po 1 malusim piwie :-Ddzis sama bo tescie na wycieczke pupcie ruszyli;-)a obiad mam z glowy bo mis przyniosl z restauracji gdzie pracuje jakiegos kuraka i rybcie:-)
Kubus cos mi spi ale z przerwami nie wiem why a tak cicho jest:confused::baffled:dalam mu troche kaszki ryzowej z jablkiem malo zjadl bo spiacy i spi dalej no nic jak sie obudzi to zje reszte za kare ale mu smakowalo:tak:ciekawa jestem wynikow powinny byc w przyszlym tyg.....oby mu nie wzroslo....:zawstydzona/y:po mleku sztucznym bo ma wiecej bialka jak cyckowe mleczko.ah:zawstydzona/y:Salik fajny i mily glosik masz:-pdzieki dzieki dzieki klaniam sie nisko za porady!!!!!:tak:

cześć dziewczyny- my standardowo wstałysmy o 10:-)
Zosia teraz sie bawi woreczkiem plastykowym-tyle zabawek,a jednak to najlepsze,bo jej swaszczy a ona sie cieszy i trzesie jak szalona na niego:confused:

Witam.A moje dziecko dzisiaj sobie pospało do 8 rano.Tzn.przebudził się o 4 ,wypił butle i zasnął.
Ale się wyspałam.Teraz też sobie kima a ja mogę podgonić robotę w domu i zajrzeć do Was.
U nas pogoda wspaniała jest cieplutko i świeci słońce więc po obiadku wymarsz z domu.

Dziś rano przebił się Mikiemu pierwszy ząbek,choć widać zaledwie 1 mm ale jest-nareszcie!!!!!!!!!!To dlatego jest ostatnio taki nie do wytrzymania.No i zaczyna prosto siedzieć ale trzeba go podtrzymywać.

reklama
Najlepszego-dla Karolka na skończenie pół roczku i Nikolki oraz Maksika serduszkowego na 5 miesiąc od Mikiego i cioci Moniki

Załączniki

• 49s.gif
    49s.gif
    45,3 KB · Wyświetleń: 70
  • gratulacje.gif
    gratulacje.gif
    54,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć