Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,, Może dopisać?"Czyli Ty chcesz to zrobić?Czy tyczyło się mnie a nie napisałaś litery ,,sz"?Właściwie też by można ale ja radziłabym żeby lepiej napisać listę w kolejności urodzin dzieci,tzn te z grudnia i lutego też.I byłoby bardziej czytelnie bo zawsze możnaby zajrzeć który maluch kończy który miesiąc.A małżeńskie to na suwaczkach są.
Sylka jak on nie trawił wcześniej soku jabłkowego to nie dziwne,że mu jabłka nie podzeszly w dodatku z dziką róża i winogronem, które są kwaśne
a smecta jest na biegunkę a nie an wymioty.......
, zresztą było podejrzenie, ze mógł rota podłapać na rehabilitacji. rożne dzieci się tam kręcą i nie zawsze zdrowe.

pogode mamy piekna tylko troche wieje ale jest tak akurat! teraz Bubus spi a ja ogarnelam nasze krolestwo troszku no i jestem u Was
jak sie obudzi to znow zmykamy

nie wiem czego to bylo wynikiem....grunt ze jest juz si

, jak nie lubi soczku to może i jabłka.
, tylko nosić i nosić, naszczęście nosidełko lubi, tylko że mi plecy wysiadają. Chyba posłucham Esterki, niech placze, ale jak w pracy jestem to moja mama i tak będzie ją nosić
, no i co ja mam zrobić.
, a jedną ja i tak na zmianę.