wszystkim jubilatom duzo usmiechu kazdego dnia!
Masiek to cudownie az Ci pozazdroscilam uwazam ze to najlepsza roznica miedzy dziecmi-ja mam tak z sisi ;-)az mnie przestraszylas z tym zastrzykiem bo o nim myslalam
Pumi ja nie wiem bo podobnie jak Pandi biore Cerazette i tylko po nim krwawilam raz 8 dni a pozniej 3....i na tym finito wiec nie wiem czy to @ byla...

a fotencje cudne!
Nutka ciesze sie ze oki i tylko furagin przepisany
Monika nie pograzaj nas.....fajnie ze pamietalas -przypomnialas a Oskarek wie ze cioteczki go Kochaja jak inne dzieciaczki a jest nas tu "TROCHE" i nie sposob all zapamietac ....
Kama ale super!jak tylko dojdzie a dojdzie to w nia wskocz i pokaz foty
Agus masz buzi:* i juz sie usmiechnij;-)
Agne idzie dzis do PiP"a na zakupy to popatrze az mnie zszokowalas bo to dziwne banany sa niby od 6mc ....a w kaszce z bobovity tez mam ze po 4 czyli od 5 i mieszaja co od kiedy jest a moze chodzi o ilosci????sprawdz prosze;-)
Esti pokaz butki
Mili superowo ze waga spada i ze masz motywacje i cwiczysz!!!kopnij mnie w moje 4 litery bo tez by mi sie przydalo zwalczac ta oponke
Pandi wspolczuje.....nic przyjemnego jakies zabiegi
a wczoraj zaszalalam na zakupach i jednak kupilam sobie podklad z sephory ten regulujacy z filtrem 15 jest cudowny jestem happy ze w koncu moj ryjek jakos wyglada:-)Kubusio grzeczny chodz jak ma usnac to marudzi strasznie -nie wiem czy musi sie wyciszyc czy cos go wkurza....

a apetyt ma ostatnio megasny:-)piekna pogoda chyba wmiare cieplo wiec jak sie obudzi je i lecimy na zakupy -oblukam te zarelko Agne;-)pozniej do pracy wiec pewnie juz nie zajrze wiec buziolki Kochane!!!a jutro zawitam po poludniu bo mam 1 zmiane