ewa_adu
Fanka BB :)
esti, to Oliś jest prawie taki sam jak moja Julcia jak sie urodziła. Ona miała 4650g i 61 cm. A już tak ślicznie pełza. BombaOli waży 4640gi mierzy sobie 62 cm

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
esti, to Oliś jest prawie taki sam jak moja Julcia jak sie urodziła. Ona miała 4650g i 61 cm. A już tak ślicznie pełza. BombaOli waży 4640gi mierzy sobie 62 cm

kurde. nie wzielam aparatu ale jak mi przesle fotki to wam wstawie dwoch lobuziakow.jestem wykonczona fizycznie i psychicznie, moje dzieckodalo dzisiaj koncert !!! nie dosc ze wstal o 4.40 

to obiadu nie zjadl wogole odmowil posilku i byl maruda ze glowa mala !!! myslalam ze go oddam jakims cyganom dzisiaj !!! ale teraz zjadl flache i pszedl w kime naaaaaaaaaaaaareszcie cisza, dziaselka na dole robia sie biale wiec mam nadzieje ze to przez zeby to mu wybacze ale jak fochy to wrrrr !!!!!!!! Kacperkowi od mojej kumpeli przebily sie dzisiaj kolejne 2 na gorze juz ma 4 a jutro konczy 7 miesiecy !!! a moj syn nadal bezzębny
no nic kiedys wyjsc musza.
fajnie, ze dominiczka ma kolezanki 

;-)