reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moje dziecko przechodzi samo siebie!!! mam go po dziurki w nosie !!! dzisiaj o 2 pobudka zasnol dopiero przed 4 ale oczy zamkniety tylko sie wiercil, przekladal z boku na bok, smoczek mu wypadal przy tym !!! wrrrr...

Pumi ja tam nie wiem bo ja nie konsultowalam z lekarzem wprowadzania czegos nowego, poprostu zaczelam o kleikow, potem kaszki i sloiczki i mojemu lekarzowi tylko swiadczylam co maly je bez gadania i tyle. nie wiem jak to jest.

Pandi zdjecia sa przepiekne.

a moja dziś o 7 pobudkę zrobila, ale wstawałam do niej 4 razy na karmienie a oprócz tego co pół godziny podawałam jej smoczek, albo dwa razy obudziła mi się z krzykiem, więc też podeszłam, pogłaskałam i spała dalej :wściekła/y: a ja do 1 w nocy kręciłam się z boku na bok i nie moglam zasnąć :wściekła/y: w ogóle to chyba nie mam humoru dziś

pandi zdjecia super
albi Karol tez nie ma zebow ale u nas dopiero spodziewam sie w grudniu
pumi a czemu rechabilitacja w kierunku jedzenia lyzeczka przeciez to norma ze dzieci na poczatku nie umia jesc
dziewczynki bez okresu moja kuzynka karmila 3 lata i 3 lata nie miala okresu:szok: wiec sie nie przejmujcie:tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW
Moja kuzynka za tydz ma termin i chce dac na imie Nikola wiecie moze kiedy sa imieniny Nikoli

Cześć wszystkim
Mój mały też w nocy sie wiercił, płakał przez sen..............albo zęby albo wczorajsze szczepienia:confused::confused:
U nas już jest upal....................:cool2:przyjechała moja psiapsióła z dziećmi więc cały dzień spędzimy razem........ale się nie widziałyśmy dawno.............Warszawa nie daleko a spotkać się nie możemy:sorry::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry