reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas też w miarę ciepło, chociaz niebo ma taki dziwny kolor... na pewno pójdziemy na długi spacer, bo musimy kupić mi w koncu kolczyki do slubu, a i dziś pierwsza przymiarka sukni - tak tak, zdam relację!!
Esti, a na co wczoraj Oliś szczepiony?? my już mamy spokój na ponad pół roku ze szczepieniami... a mała nic a nic nie płakała, a jak czekaliśmy w poczekalni to była jakaś pani z córeczką taką 2-letnią a moja Martyna tak sie chichrała do niej że się non stop zanosiła ze śmiechu jak tylko zobaczyła to dziecko :-D ubaw po pachy

reklama
Dziuba Oli był szczepiony według kalendarza szczepień i pierwszą dawka przeciw pneumokokom
Niech Ci ktoś zdjęcie zrobi jak będziesz suknie przymierzać i nam pokarzesz..udanych zakupów:tak:

U mnie wczoraj znowu prądu nie było. W pracy na razie spokój, wywalczyłam 3 tygodnie urlopu.
Celinka grzeczniutka, wczoraj usiadła całkiem sama:-):-):-):-):-), a za chwilę leżała, na razie się uczy łapać równowagę.

Pumi dobrze zaczęłaś wprowadzać...........na co jej kleiki i kaszki jak karmisz cycem-gdyby byla sztucznie karmiona to tak:tak:.........będziesz jej mogła wprowadzić jak skończy 6 miesięcy jeden posiłek z kaszką dziennie
A marchewka zatyka............możesz dać jej jabłuskzo na rozlunienie:-)

Wszystkiego naj dla kolejnych 6msc niakow:tak:

Pumi , Nadia nie lubila marchewki na pocztaku, wygladalo to tak

wiec dawalam jej dynie(podobny smak do slodkiego ziemniaczka) i jablko, a teraz to szamie juz wszystko:tak:

reklama
hejka
na początku spóźnione ale bardzo szczere życzenia dla wszystkich maluszków-6miesięczników Dużo słoneczka i bezbolesnego ząbkowania:-)

dziś o 20 przylatuje mój mężuś:-D
u nas też dzisiaj upał Miałam jutro jechac do Chorzowa na Wesołe miasteczko i do zoo ale chyba odpuścimy

Pumi dobrze wprowadzasz Najpierw zupki bezmięsne potem z mięskiem Ja potem daję deserki, soczki i dopiero kaszki Deserki daję pierwsze bo one sa bez cukru a więc zdrowsze od soczków (w/g mnie) a pić alunia i tak pije cycusia (teraz daję jej bardzo często) Kaszki wprowadzę koło 9-10msc jako kolacje Oczywiście koło 7msc żółtko

jak jest z tym glutenem?dajecie?w jakiej postaci?tzn ja nie uznaje chrupek kukurydzianych (bardzo kleją się do ząbków i ciężko je wymyć) i skórek chleba Myślę o jakiejś kaszce do zupek Ale jak? i od kiedy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry