Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wychodzę do przyjaciółki, ale w 99% takie wyjścia kończą się tym, że J. dzwoni po ok godz,żebym wracałaa jeśli uda mu się "wytrzymać", to do końca dnia chodzi dumny jak paw, i najlepiej pokłony mu składać, że taki pomocny
![]()
u nas dokladnie tak samo hheheheh
Dziewczyny- poradzcie mi co robic? mala odkad dostaje sloiczki zadko robi kupke. Teraz od 5 dni nie zrobila- dokladnie ostatnia byla w poniedzialek. Czy mam sie zaczac martwic i interweniowac? moze kupic czopki?
A to nowa zabawka , ktora wywoluje usmiech na powaznej buzce mojej malej Dominisi i krotki filmik
YouTube - dominiska

,
i gwizdanie go teraz cieszy

, bo sie bidna tak o wnuczka martwiła) ale jaki Kacpero był zadowolony hihihihi

2 razy dziennieMój mąż kąpie Celinke, przewija i karmi jak wróci z pracy, tymbardziej, że ja wtedy idę do pracy. A tak po za opieką nad dzieckiem to zmywa naczynia, myje podłogi, pierze swoje ubrania z pracy i nawet czasami najpierw przepuści przez franie ubranka Małej i mojedziewczyny powiedzcie mi czy u Was w domach po narodzinach dziecka nadal jest coś takiego jak równouprawnienie??? mój mąż pomagał mi baaardzooo, ale tylko przez pierwszy miesiąc. teraz jest tak, że jak Majka płacze wieczorami to on np. chwyta wędkę i idzie nad wodę, albo dziś-zostawił mnie z chorym i ząbkującym dzieckiem i poszedł z kolegą na kajaki! i jeszcze mnie opierdzielił, że rozpiesciłam Majkę i ona dlatego płacze!
jak to jest u Was?
. Pierze we frani, bo jego ubrania zaszlamiły by ałtomat
Czasami zdaży mu się odkurzyć dywan ale wole zrobić to sama.