salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiekszosc dzieci juz siedzi a kiedy ten moj pączek to zrobi ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no dla mnie skarb największy Piotruś od małego wie ze od słodyczy robią się robaki w zębach i że potem ząbki bolą Ja mu nie chowam słodyczy bo sama jestem łasuch ale granice muszą być No i zanim coś zje musi spytac czy może Nienawidzę jak małe dzieci rzucaja sięna jedzenie w gościach Ze stołu powinien im podawać dorosłyOla to masz dziecko skarb jakis prawdziwy, malo jest takich dzieci, ja znam same co sie pod przyslowie nadają "zakazany owoc najlepiej smakuje"
hehe z moich wypowiedzi grozą zawiało;-) dentystką nie ale w zawodzie bliskoaOLA ty jestes dentystka ???
jak bardzo ??? blisko ???dentystką nie ale w zawodzie blisko
No wlasnie mozna dawac juz parowki???? Danonki ja daje juz od jakiegos czasu i nic sie nie dzieje poza tym flipsy kukurydziane i od czasu do czasu biszkopcika .
Mojmaly szykuje sie do snu bardzo malo zjadl na noc kupki robi rzadsze niz zwykle chyba zeby ida na calego
no dla mnie skarb największy Piotruś od małego wie ze od słodyczy robią się robaki w zębach i że potem ząbki bolą Ja mu nie chowam słodyczy bo sama jestem łasuch ale granice muszą być No i zanim coś zje musi spytac czy może Nienawidzę jak małe dzieci rzucaja sięna jedzenie w gościach Ze stołu powinien im podawać dorosły