reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dokladnie tak sylka jest i to wiele takich dzieci, ja uwazam ze wszystko jest dla dzieci ale z odpowiedznim umiarem !!! slodycze tak ale nie do przesady !!!!

zreszta widzisz sylka znajoma zrobi 3 takie wypady i przez reszte roku nie kupuje dziecia wedliny bo sie najedza na cale 365 dni :-D

reklama
dziewczyny, kobitki, matki :angry::angry::angry::angry:
błagam was parówki to jest najgorsze mięso, wymiona, ścięgna i kości zmielone i chcecie to dać swoim dzieciom?????????????????????????????????????

ja powiedziałam nigdy parówek
chociaż sama lubie to od dawna ich nie jem

Aga ja niedalam kamilkowi danonkow ani nic w tym stylu to co mu podalam jest od 6 miesiaca. parowek tez kamil niejada. poza mlekiem je wrzywa ,owoce ktore moze jesc w tym miesiacu zycia i rowniez zupki mu gotuje tylko takie jakie moze. ale kazdy zywi i wychowuje wlasne dziecko wedlug wlasnego uznania. pomimo to popieram aOle.
widzisz Dziuba niepotrzebnie sie martwilas.super ze wszystko oki.

wiktor tez jeszcze nie je parowek ale to co moze zjesc z mojego alerza to szkubie sobie tzn ja mu daje malutkie ilosci a o swojej godzinie i tak zawsze wtrabi swoj posilek heheh :-D czasem opusci obiadek ale deseru juz nie przepusci :D

reklama
ja juz nie komentuje danonka, padliny w kiszce bo szkoda mi czcionki na to i nerwow na:crazy::crazy::crazy:

aha cos milego teraz Dusia idzie juz do kuchni ( tj sie turla)i Dusia balerinka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry