Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też w nocy karmię Mikusia a właściwie to nad ranem bo po północy,tak ok.2 i 4 A teraz jak jest chory to pije tylko herbatkęmaleństwo - dużo szczęście Wam życzę...
widzicie, a ja tak codziennie wstaje do małej bo ona wciąż się codziennie budzi w nocy i cycka ciągnie... już tam niewiele jest bo połyka raz na 5-6 pociągnięc i je z dwie minuty, ale coś tam je...
widzę że niewiele się tu dzieje ostatnio

jak mu daję,na szczęście już czasem tylko w nocyDużo zdrówka Wam życzę!!!Ja też w nocy karmię Mikusia a właściwie to nad ranem bo po północy,tak ok.2 i 4 A teraz jak jest chory to pije tylko herbatkę
No, ostatnio żadko kto tu zagląda a kiedyś,pamiętacie?Nadąrzyć z czytaniem nie było można.
Acha i Miki strasznie gryzie mi cyckajak mu daję,na szczęście już czasem tylko w nocy
Kasia wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicywitam. wszystkiego najlepszego Maleństwo, dużo miłości i samych pogodnych dni w życiu małżeńskim
ja też codziennie karmie Nicolke w nocy i nad ranem i jeszcze nigdy nie przespala nocy, ale juz sie przyzwyczailammoze kiedys sie oduczy
jutro nasza pierwsza rocznica ślubu, jejku to juz rok, ale zlecialo
ale tutaj pustki ostatnio...

Dodam, że teść jet po udarze ma sparaliżowaną jedną rękę i czasami nie kontaktuje zbytnio.