reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja juz wozek mam bo kupilam u siebie w sklepie jezdzi sie super i jest fajny, ma duze siedzisko, kosz na zakupy szybko sie sklada no i jest czerwony,
majopa tez myslalam nad regulowana raczka ale w wiekszosci tych spacerowek nie ma takich a te sa super bardzo fajnie sie prowadzi :-)

reklama
Ws\ystkego najlepszego dla dzieciaczków na ich kolejne miesięcznice oraz rocznej już Gabrysi.100 lat!!!

U nas sprzątanie pełną parą,dziś miałam jazdę kurde panikować zaczynam chyba nie zdam tego cholernego egzaminu w piątek ale najwyżesz następnym razem.Kubuś dziś był całkiem grzeczny i jakoś nie marudził specjalnie,a ponieważ w dzień tylkojedną drzemkę miał to padł już po kąpieli i kolacji ciekawa tylko jestem do której będzie spał.
Chyba mały ma uczulenie na soczek dałam mu ostatnio bobofruta po 9miesiącu i na policzkach małe krosteczki a w zasadzie takie czerwone punkciki wyszły i wypieki jakby się pojawiły.Nie dostanie więcej tego soku.W środę mam znów jazdę tym razem rano a po południu firmowa Wigilia u męża w pracy,idziemy w ramach odskoczni od codzienności.POzdrawiam Kobietki:-):-):-)
Maleństwo ja bobofruta też nie podaje bo mała ma na niego uczulenie. Wychodzą jej krostki i ulewa. O dziwo jak piła rozwodnionego Kubusia nic jej nie było, a to soczek dla starszych dzieci.
Trzymam kciuki za egzamin. Ja zdawałam jazdę 4 razy;-)

wiki tez nie pije juz bobofrutow bo ulewal a pije leonka oczywiscie rozcienczonego jak wszystkie soki to nic mu nie ma.

dziwczyny wiki od jakiegos czasu nie chce robic za chiny kupy w pieluche placze i sie napina a jak go sadzam na nocnik to robi odrazu z jednej strony bardzo mnie to cieszy a z drugiej nie bardzo bo przeciez nie wszedzie chodze z noznikiem:-( teraz tez zaczol robic z placzem zrobil odrobine a posadzilam go na nocnik to dopiero calosc ... ehhh boje sie ze moga zaczac sie problemy z zaparciami bo jak nie bedzie nocnika to sie nie załatwi.

reklama
aga, może jagna ma racje:tak:
Wikuś może już czuje jakis dyskomfort i woli zrobic w nocnik:-)
Zosia ma nocnik i próbowałam ją posadzac,ale zaraz ucieka z niego i narzie to sie nim bawi i wkłada do niego klocki... jeszcze nie zdarzyło się zęby zrobiła siusiu do niego:no:

Do góry