reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
no to czekamy pandorax na zdjiecia....;-)
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Pumi zaprosilabys mnie na obiadek.. takie pysznosci- ja uwielbiam łososia...
wogole rybki..
dzis akurat kupilam halibuta- nie lubie za bardzo, ale ponoc trzeba jesc ryby,, a unas zamkneli jedyny dobry sklep rybny i musialam w savi kupic- pewnie to stare i nie swieze... brrr.... urkoki malego miasta...
hihih
teraz uciekam do daniela... konczymy po malu remont.... porobie dzis zdjecia
wogole rybki..
dzis akurat kupilam halibuta- nie lubie za bardzo, ale ponoc trzeba jesc ryby,, a unas zamkneli jedyny dobry sklep rybny i musialam w savi kupic- pewnie to stare i nie swieze... brrr.... urkoki malego miasta...
hihih
teraz uciekam do daniela... konczymy po malu remont.... porobie dzis zdjecia
No to teraz sobie namotałam w tym łebku...Ale pojde do tego mojego gina jeszcze raz we wrzesniu, zobaczymy co zrobi i powie... Jak nie zbada tetna plodu to sie zapytam czemu mi nie robi, ma mnie zwazyc, zmierzyc cisnienie i juz!!!Dobrze, że piszecie co trzeba robic....Bo sama to byłabym zielona...
Dzis na obiad upichciłam to risotto- ale sie wczesniej zdenerwowałam. Dzwoni moj maz i mowi mi,że mial wypadek. Myslałam, że padne!!!Z opowiesci jednak wyszlo,że to stłuczka i to jeszcze nie z jego winy!!!UFFF ale sie zestresowałam....Ale teraz bedzie jezdził moja fura...a ja bede musiała korzystac z autobusow....MASAKRA= Wrocław+Komunikacja miejska+korki
Zwariuje chyba
Dzis na obiad upichciłam to risotto- ale sie wczesniej zdenerwowałam. Dzwoni moj maz i mowi mi,że mial wypadek. Myslałam, że padne!!!Z opowiesci jednak wyszlo,że to stłuczka i to jeszcze nie z jego winy!!!UFFF ale sie zestresowałam....Ale teraz bedzie jezdził moja fura...a ja bede musiała korzystac z autobusow....MASAKRA= Wrocław+Komunikacja miejska+korki
Zwariuje chyba
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
bede rodzila panstwowo tylko jeszcze nie wiem gdzie bo moj szpital tzn ten ktory jest najblizej [11km] jest w remoncie wlasnie porodowka i sala operacyjna i podobno zabraklo pieniazkow. Maja jeszcze duzo czasu ale troche sie martwie bo bym musiala jechac 40 km do innego szpitala .I kto mnie tam odwiedzi? pytalam sie gina jak robia cesarke i mowil ze jak jest wszystko dobrze to w terminie a jezeli bylyby skurcze wczesniej to wczesniej Ido lekarza chodze na kase chorych place z mezem kupe ubezpieczenia i nie bede drugi raz placic prywatnie a moj nie choruje Zreszta wole kupic cos starszaka za ta kase a opieke mam dobra
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
Ja ogladam kazdy wypadek tira czasem mam dosc wcale sie nie dziwie Asia ze sie zdenerwowalas to makabra musisz sie martwic o Siebie Dziecko i Meza nawet jak jezdzi tylko po miescie do pracy
Helena- ja tez ogladam wypadki o tirach i jak dzis mowili o tym wypadku tira z autobusem -az mi ciary przechodza i siedze jak na szpilkach. moj tatus w polsce jezdzi tirem i az sie trzese ze strachu. ale nie bede za kazdym razem wysylac smsa czy z nim wszystko oki -bo to bez sensu.dzidzia mnie kopie dzis caly dzien- moze chce mi cos przekazac?
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
Ledwo zyje nie spalam w nocy przez ta wizyte u lekarza
Dobrej nocy wam i malenstwom :-)
Dobrej nocy wam i malenstwom :-)reklama
A
aOLA
Gość
a ja jeszcze tyle dni do wizyty A tak dawno już nie byłam Dobrze ze dzidzia kopie to mnie uspakaja