e-stera
Fan(ka)
Hejo
Asia ja miłam robiony test PAP-Aale nic nie płaciłam , dostałam skierowanie od swojego lekarza, po tygodniu były już wyniki. potem miłam na AFP w celu wykrycia wad cewy nerwowej, to wszystko z krwi się robi
.A 3 września będę miala usg 3D w celu wykrycia wad rozwojowyci i czegoś tam jeszcze.Mnie na każdej wizycie u lekarza położna waży mierzy ciśnienie i mam usg i słyszę serduszko dzidiz.Dostalam skierowanie na glukozę, trzeba wypić 50g czystej glukozy i po godz pobieraja krew czy nie ma cukrzycy,. też nic nie płacę.Jeśli komuś jest za słodkie do wypicia, to gin powiedział że można dosypać kwasku cytrynowego.
Dostalam też skierowanie do prywatnej kilniki na echo serduszka dzidiz, to też w ciży standart, refundowane przez fundusz.Ja am świetnego ginka, wszystkie badania robi na bieżąco i nie muszę czekać w kolejkach, bo zapisują na godz a w ciąży pacjentki i tak mają pierwszeństwo, najdłużej czekam 20 min na swoją kolej
.A chodzę państwowo, Cud i to w Plosce
Zamierzam rodzić państwowo.
Ale nadrukowałam
Asia ja miłam robiony test PAP-Aale nic nie płaciłam , dostałam skierowanie od swojego lekarza, po tygodniu były już wyniki. potem miłam na AFP w celu wykrycia wad cewy nerwowej, to wszystko z krwi się robi.A 3 września będę miala usg 3D w celu wykrycia wad rozwojowyci i czegoś tam jeszcze.Mnie na każdej wizycie u lekarza położna waży mierzy ciśnienie i mam usg i słyszę serduszko dzidiz.Dostalam skierowanie na glukozę, trzeba wypić 50g czystej glukozy i po godz pobieraja krew czy nie ma cukrzycy,. też nic nie płacę.Jeśli komuś jest za słodkie do wypicia, to gin powiedział że można dosypać kwasku cytrynowego.
Dostalam też skierowanie do prywatnej kilniki na echo serduszka dzidiz, to też w ciży standart, refundowane przez fundusz.Ja am świetnego ginka, wszystkie badania robi na bieżąco i nie muszę czekać w kolejkach, bo zapisują na godz a w ciąży pacjentki i tak mają pierwszeństwo, najdłużej czekam 20 min na swoją kolej
.A chodzę państwowo, Cud i to w Plosce
Zamierzam rodzić państwowo.
Ale nadrukowałam

Pocieszam się, że to pewnie dlatego że poprzednio wyniki były super.