reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Helenko gratuluje!!! no 23 cm o juz calkiem calkiem:)
ciekawe ile moja Dzidzia ma....
slabo sie dzis czuje, jakos nie moge wyjsc na ten spacer....
musze sobie poprawic czyms humorek....

reklama
Sylka na pocieszenie ja tez mam dzis maly brzuszek....
jak naladuje baterie to Ci pokaze , ze nie kalmie!! I nie martwie ie tym... to jest normalne... wiec glowa do gory i rogal na twarzy

MoMi dzieki. Helenka dobrze ze u ciebie tez wszystko dobrze. wow 23 cm moja mala ma 14cm ale lekarka mowila ze w rzeczywistosci ma kolo 20 cm bo mierzyla od glowki do pupci:tak:

Helenka- super ze wszystko dobrze:-) Ciesze sie bardzo

A ja musze sie pochwalic- wczoraj moja dzidzia wariowała w brzuszku....Normalnie kopała...HURRA. Ale dzis spokój na pokładzie....
Dostałam kasztanka na szczescie od kolezanki wiec na pewno wszystko bedzie dobrze :)

:-):-):-):-)
Hej!
Mili-gratulację.
MoMi-ile płaciłaś za te badania?
Ja też jestem po wizycie u lekarza, dalej nie wiem jaka płeć, wszystko ok tylko mam niski poziom hemoglobiny.
buziaki

Frodo- badanie kosztowało 13 zł - nie wiem czy trzeba mieć skierowanie - chyba tak bo u mnie pielęgniarka sprawdzała jaką ilość glukozy ma podać (chociaż może w ciąży daje się standardowo taką samą ilość?).
Ja od 2 miesięcy mam za niską hemoglobinę - ale na szczęście wyniki nie pogarszają się tylko utrzymują na stałym poziomie więc lekarz mówi że nie jest źle.

Frodo- ja słyszałam,że podobno w ciazy jest mozliwy spadek hemoglobiny. Tak mi lekarz powiedział... Bo ja mam niski hematokryt....I to podobno jedno z drugim sie wiaze
ale dzis fajny dzionek- w pracy sie nie nudze- chyba 1 raz w tym miesiacu :-)
Poza tym zeżarłam znowu tyle, że mnie wydymało na brzuchu :-D
A w domku risotto bede robic...Juz sie doczekac nie moge
a na deser lody z herbatnikami...mniam mniam

Witam szczesliwe mamuski!!!!
Mili GRATULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helenka- ale masz duza dzidzie!!!!! Supcio- a moze ty jestes na grudzien a nie na styczen zakwalifikowana na rozdwajanie?
dzis sie porzadnie wyspalalm. wreszcie nie wybudzilam sie o 4 rano ale o 8:30. az mnie glowa boli z nadmiaru snu. dziecko moje mi sie snilo ze w wozeczku je wiozlam ze spaceru i glupia matka kocykiem nie przykrylam i marzlo i dopiero potem wpadlam na genialny pomysl ze dzieko sie trzesie i kurczy z zimna i kocyk wyjelam.
co do badan na cukier- mialam na pocztaku ciazy- dali mi do wypicia butelke slodkiego napoju o samku coca- coli i ledwo sie wstrzymywalam z wyrzyganiem wszystkiego z powrotem hihihih.
nie che sie cieszyc za wczesniej ale w zeszly poniedzialek bylam na wizycie i pobierali mi krew na badanie Downa i mowili ze jak niebedzie ok to zadzwonia za tydzien. i dzis juz sroda i nie dzwonili czyli chyba dziecko zdrowe!!!!!!!!

reklama
Do góry