reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiem, wiem
dzięki za pocieszanie ale i tak mi smutno.:-(
mężulek mnie przytulił i powiedział, ze wszystko pewnie jest okej ale to się tak mówi a mi tak ciężko na serduszku dzisiaj. :-:)-(
Tak sie cieszyłam tym brzuszkiem.:-(
Dobranoc mamusiom i dzieciątkom niech wam sie śni kolorowo.
kładę się spaciulka, bo dzisiaj za późno wstała i biegiem leciałam do pracy. Jeszcze tylko kilka dni i znowu laba w domciu

reklama
pocieszanie pocieszaniem Sylka ale mamy tez tendencje do wkrecania sobie filmow- nie sadzisz? ja pare dni temu tez odchodzilam od zmyslow jak mi brzucho zniknal i jak przelykalam sline, to mnie sciskalo ze strachu w gardle. i po 2 dniach okazalo sie ze zafundowalam dziecku zupelnie niepotrzebnie stresy bo wszystko jest w porzadku i serce bije!

Sylka- ojej.. Nie martw sie...Zobaczysz jeszcze brzusia...jak Ci wyskoczy to nawet nie bedziesz wiedziała kiedy...Bedzie super!!!tak sobie mow!!!
ESti- gratulacje!!!!Super, że juz wiesz....:-)
Ola- ja tez chce corci, tak bardzo bardzo ale i tak czuje w nosie kiełbaskę;-) A co tam- wazne zeby bylo zdrowe i tyle....
Helenka- trzymamy kciuki, daj znac jak przyjdziesz od ginia....
Pumi- kurcze no musze z bole przyznac, ze prezentujesz sie......całkiem nieźle:-D
Wozeczek twarzowy....Pasuje do mamy....
A ja wczoraj nie pojechalam na zakupy:wściekła/y:Byłam wsciekła bo Kacper wrocił pozno i probował mnie przekonać, że to znak zeby kupowac po 6 wrzesnia. Ale jak znam zycie to teraz jak pojedziemy na Hel to cos mi kupi- tzn malenstwu kupi:-) Juz sie doczekac piatku nie moge- Hel, Chałupy...achhhhh
Miłego dnia dziewczetka

hejka witam z rana:-)

dziewczyny proszę nie świrować :confused:

widzę że większość z nas ma wizyte w połowie września O rany ale się będzie wtedy działo:laugh2:

Dolaczam oficjalnie do grona swirujacych,20ty tc a ja nie czuje ruchow, gin mowi, ze nawet do 22tc mozna nie czuc, ale ja wale takie cos , mam dola na maxa i koszmary w nocy:no:

Laski trzeba Was postawic do pionu. Ależ prosze sie uspokoić!!!!Nie ma panikowania. Wszystko bedzie dobrze- zobaczycie....Wiem wiem sama teraz tak mowie ale pewnie tez bede panikowac.... Ale uspokoic sie i to już!!!!!Wasze/ Nasze dzidzie maja sie dobrze, a im wiece bedziemy panikowac tym bardziej dzidzia bedzie to odczuwac.
Jeszcze nas obkopia te małe stworzonka....

Witam. Na poczatek Wielkie gratulacje dla Esti ze bedzie miala chlopca. Nie pisalam wczoraj bo jak wrocilam do domciu to bylam tak padnieta ze nawet nie wlaczalam kompa tylko poszlam lulu , bo taki ciezki a zarazem cudowny dzien mialam. Dolekarza jak jechalam to musialam jechac autobusem bo maz do 15 byl w pracy i nie mogl mnie zawiesc no i sie tak wk......m w tym autobusie na te stare babska bo sie zucaja na wolne miejsca jak by nigdy nie siedzialy a mi nawet do glowy nie przyszlo zeby sobie usiasc tylko stalam bo to zaledwie 4 przystanki no i jak sie tak zucily to jedna stara k...a wpadla dupa na moj brzuch i nawet nie przeprosila widzac ze jestem w ciazy tak sie wystraszylam ze nie moglam wyksztusic slowa moj maz gdyby tam byl to by chyba ja za....l. Pozniej czekalam na swoja kolejke 3 godziny bo moj gin przyjmuje bez zapisow. Gdy zapytalam sie ginki jaka plec to powiedziala ze jej wyglada na DZIEWCZYNKE!!!:tak::-D:-D:-D:-D ale to nie na 100% powiedziala ze dokladniej bedzie widac jak dzidzia bedzie troche wieksza ale ja jesrem pewna ze to dziewczynka. Byla na usg odwrocona przodem do mnie ze moglam na nia przez chwile popatrzyc , na jej oczka nosek nozki brzuszek, nastepna wizyte mam 24 wrzesnia. No i jak siedzialam w poczekalni to napisalam mezowi sms ze jak nie przyjdzie to sprawi mi przykrosc i nigdy mu tego nie wybacze no i to tak na niego podzialalo ze jak wrocil z pracy to wszystko biegiem nawet obiadu nie dokonczyl ale i tak sie spoznil:baffled:

Pumi super spioszki i fajnie prezentujesz sie jako przyszla mama. Dzidzia dobrze ze u ciebie wszystko ok , a na ten brzusio sprobuj wziac nospe jak nie pomoze to lepiej jedz do lekarza i sprawdz to:tak: Iwogole co to maja znaczyc te schizy na styczniowkach, napewno jest wszystko dobrze zobaczycie i nie martwcie sie tak bo dzidzi bedzie smutno:no:

Mili- ale zajebiscie :-) GRATULKI!!!No kurde zazdoszcze Ci niesamowicie.....
A tej babie co wpadła na Ciebie w autobusie to powinnas nagadac. Ja bym tak zrobiła- powiedziałabym, że wychowanie chyba wymaga tego zeby powiedzciec chociaz przepraszam. Co za ludzie!!!!!Zabiłabym normalnie.

reklama
Dzieki Asia. Te stare baby mowia ze to mlodziez jest nie wychowana a one jak sie zachowuja . Wiem ze powinnam nagadac ale bylam tak wystraszona i lzy mi w oczach stanely ze nie moglam nic powiedziec tylko zacisnelam mocno zeby:wściekła/y: Wredne babsztyle , powiedzialam do meza ze jak nie vbedzie mogl mnie zawozic to bede jezdzic taksowka bo nie chce znow stracic mojego malenstwa:tak:

Do góry