reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti- skarpetkiodlotowe-ale to chyba sa rozmiary na wieksze dzieci- czy mi sie wydaje?
zapomnialam powiedziec ze widzialam w sklepie cudne kombinezony. wlochate, z uszkami na kapturku i wogole rozczulajace- ale tylko w rozowym kolorze- a jakos mi roz nie podchodzi- ciekawe czemu???? wpada mi w oko jedynie wszystko co jest zielono- niebiesko- zolte.

reklama
jak mi do jutra nie przejdzie to pojde do lekarza.... teraz np. nic nie czuje.....
Esti ale ch... z tego faceta, ale wiesz moze sie przestraszyl.... jeszcze nie wszystko stracone... faceci pozno dojrzewaja do ojcowstwa.....

ja narazie musze oszczedzac, bo musze zaplacic sobie za czesne na studiach... jak to zrobie to dopiero zaczne kupowac ciuszki, chyba, ze Daniel zrobi mi dzien dziecka i pozwoli kupowac....
Pumi supcio wygladasz z wozeczkiem....
ide lulu... milego popoludnia Pumi... buziaczki

Esti- dobranoc! znowu sama jestem, taka smutna, opuszczona...
Esti -spiochy sliczne. A wlasnie- czemu u nas nie ma takich jak w polsce - zapinanych na szeleczki tylko od razu z rekawkami?
moj P. tez ze mna jest na kazdej wizycie bo dojazd do szpitala jest koloptliwy- i metrem nie ma mowy a autkiem sama na mnahatan tez sie nie pcham. nie moge sie doczekac usg 17 wrzesnia i wtedy zobacze po raz kolejny dzidzie i czy ma wszystkie paluszki, wszystko na swoim miejscu i siusiaka czy dziurke? pewnie bede schizowac przed wizyta.

Mili odezwij sie... czekamy na wiesci...
Helenko 3mam kciuki za Ciebie!! wszystko bedzie dobrze
Pumi ja mam wizyte 22 wrzesnia, wtedy bede miala to 3d usg, zastanawiam sie czy brac na nie Daniela, tzn. On chce, ale ja mam jakies schizy.. tez wierze mocno, ze Dzidzia ma wszystko na swoim miejscu i jest zdrowiotka....
tylko za malo sie rusza...i to mnie martwi...od jutra zaczynam duzo wiecej chodzic, bo moze od tego, ze praktycznie nie malo co gdzie chodze jest taka spokojna.....

ja juz jestem po pracy.
Esti Gratulations
d
zidzia dobrze ze sie odezwałaś, bo myślałam ,ze od zmysłów odchodzisz hihi
Pumi zakupy jak zwykle słodkie
a co do mojego brzuszka to pewnie powiecie, ze schizuję.
A wcześniej tez nie dowierzałam Pumi jak pisała , ze jej brzuszek spadł, ale mnie sie przytrafiło to samo. :no::no:
Jak boga kocham dziewczyny. Brzuszek był przez 4 dni, wczoraj zrobiłam zdjęcie i wstawiłam do galerii a dzisiaj jest znów taki jak na początku, czyli jak ktoś to ujął, ze sie troszkę objadłam.
Przecież ja zwariuję. Może serduszko mojego maleństwa już nie bije, boże ja sie chyba zabiję:no::no::no::no:.

Sylka spokojnie!!!!! ja tez tak mialam.... to chyba jest normalne skoro wiekszosci sie tak zdarza... raz mam taki duzy raz mniejszy.... to nic na pewno powaznego, tzn. dzidzi serduszko na pewno bije- ja dzis tez mialam schizy, ze jest cos nie tak, bo rzadko czuje ruchy.... ale lekarz mnie uspokoil... głowa do góry... za pare dni znowu bedziesz miala duzy brzuszek zobaczysz sama.... tam wszystko sie rozciaga... wiec spokojnie... jejku jak mi Cie zal, dopiero z pracy... mnie dzis lekarz nawet nie pytal sie o L4 tylkood razu wypisal... ja bede zbierala sie do spanka..... buziaczki Kochane
Sylka nie wolno sie smucic... spij dobrze... wypocznij....

Sylka- przestan!!!!!!! bo ci sie dostanie ode mnie!!!!! z dzidzia jest oki- ja jak bylam w szpitalu w poniedzialek to tez bylam plaska jak deska a serdunio bije jak oszalale! wiec przestan sie dolowac!!!!!!!!
potem na kilka dni mi znowu wyskoczyl ale dlugo sie nie nacieszylam bo dzis go wogole nie ma. az mi kolezanka powiedziala ze na zdjeciach 2 tyg temu ( ktore jej przeslalam) mam soporo wiekszy. przykro jak sie takie rzeczy slucha ale zrobila to zapewne nieswiadomie, a ja sie usmiecham i nie zalamuje-poczekam ze 3 dni i znowu mi beben wyskoczy.

właśnie się poryczałam.:-:)-( brzuszek nie rośnie ja nic nie czuję, już nawet nie wiem czy to były ruchy czy nie. Ja w ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży.
do gina idę w następny wtorek i biorę już l4 do końca ciązy tylko żeby wszystko było w porządku.
mątwie się, bo moja teściowa miała taki przypadek:no::no:
tak sie zastanawiam w następnym tygodniu będzie 19 tc to czy lekarz mi zrobi usg, mogła bym poprosić i bez problemu by mi zrobił ale on uważa ze jestem przewrażliwiona i nie chcę, żeby sie ze mnie śmiał:no:

reklama
O jej! Sylka- no co ty dziewczyno- nie zamartwiaj sie bo ci to na dobre nie wyjdzie- przeciez bylas u ginka i bylo wszystko w porzadku to dlaczego teraz by mialo byc inaczej?
jak cie pociesze to powiem ci ze moja szwagierka jest 2 i pol miesiaca z ciaza do przodu ode mnie i mam mniejszy brzuch niz ja.
jak cie mam pocieszyc zebys przestala schizowac bo sie niestrawnosci nabawisz i nie bedziesz mogla zasnac a rano bedziesz miala potworny bol glowy?

Do góry