reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti Gratuluje!!!
chopoki górą!!
chociaz ja czuje, ze dziewczynka bedzie.... mnie dalej boli ten brzuszek... moze , ktoras z Was to ma, niby wzdecia, ale os mi tak po jelitach jezdzi, ze skrecam sie co jakis czas z bolu, dzis jak mnie zabolalo to normalnie wbijalaam Danielowi pazury- chyba sie przestraszyl;-)
Helenko rzeczywiscie masz do d... z tym ginem... u nas tez tak jest, ale w przychodni... ciekawe jak tam Mili nic sie nie oddzywa.... czekamy na wiesci od niej...

reklama
Dzidzia jak Cię tak boli brzusio to marsz na pogotowie, lekarz powinien był zareagować, a on nic:no:,Lepiej dmuchać na zimne, sama tak niektorym mamom piszesz.Moim zdaniem takie bóle nie są normalne, jak mnie tak bolało to pojechałam na pogotowie i się okazało że zapalenie nerek:no:.Ma gdzieś to że będą gadać ze jestem przewrażliwiona, wolę byc niż coś przeoczyć i mieć sobie potem za złe że nie zareagowalam.
Pumi prezentujesz si e z wózeczkiem cuudnie, a ubranka słodkie:-D
Ja też muszę się zaopatrzyć ale w chłopięce, mam karton dziewczęcych, rózowe i fioleoiwe, co ja z nimi zrobię, moja koleżanka, ta co rodzi po mnie 2 tyg też ma mieć chłopca

Dzidzia- mnie w niedziele co jakis czas lapal taki potworny bol po prawej u dolu jakby mi ktos noz wbijal we flaki. ale mi na szczescie przeszlo-ale momentami az sie zwijalam i mezulo sie stresowal. potem wydedukowalam ze moze to te skurcze co sie pojawiaja podobno kolo 16 tyg ktore przygotowywuja macice do porodu?
wrocilam do domu i moj kociak zwariowal ze szczescia. teraz sie zainstalowal w mojej torebce zebym przypadkiem bez niego znowu nie wyszla.

A tak wogóle to ta moja koleżanka to ma przesrane.Bedzie musiała sama wychowywać dziecko, ma21 lat.Była zaręczona z facetem rok a ten jak się dowiedzial że jest w ciązy to ją zostawił.Co za .......... nie chcę się wyrażac ale same wicie o co mi chodzi az wscieklosc czlowieka bierze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pumi kociak jest przeslodki:-D, też bym chciala, ale męzuś ma alergię na koty, psy i uwaga!pokarm dla rybek, paranoja:wściekła/y::szok:.Nawet rybki nie mozemy miec:crazy:
A moj mężuś chodzi ze mna na kazda wizyte u lekarza jak tylko moze, dzisiaj mus ie nie udalo, ale w poniedzialek na 3d idziemy razem:-)

Dzieki Esti - przekaze kotkowi slowa podziwu!
a zapytaj meza czy ma alergie na pajaki- ludzie tez je udomowili i takie wlochate i puchate sa
511.gif

a co do narzeczonego kolezanki - to zlamas!!!! po cholere sie oswiadczal? ale z drugije strony lepiej ze teraz zwial a nie po slubie bo by sobie dziewczyna papiery zachlapala. to tylko o nim swiadczy.

reklama
Do góry