dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Mili ciesze sie, ze wszystko oki, moja dzidzia lezala boczkiem i widzialam tylko nosek i serduszko jak bije.... bo nie wiem cy pisalam ale slicznie poprosilam, zeby zrobil mi usg,a On powiedzial, ze na pewno jest wszystko oki, ze nie ma takiej potrzeby, ze moze mi sprawdzic serduszko i normalnie chwilke to trwalo- ale same dobrze wiecie jak to jest zobaczyc choc chwilke Malenstwo- zreszta juz nie jest takim Malenstwem jak na poczatkku:-) ja tez schizuje przez te ruchy bo czasem mnie cos szturchnie- nie wiem czy to dzidzia- mam nadZieje, ze to Ona, rzadko czuej takie babelki.... do 22 tyg jak nie czuc ruchow to jeszcze nie jest nic niepokojacego, dopiero po 22 tyg jesli dalej nie kopie to trzeba sie udac do lekarza... ale wydaje mi sie, ze my- czyli debiutantki w roli Mamusiek- do konca nie wiemy kiedy sa te rruchy, moze sa caly czas a my myslimy, ze to jelita....
ide zaraz gdzies na spacerek- tylko jeszce nie mam koncepcji..... bo samej to tu czasem strach chodzic... pojde do banku- wyplatka miala byc:-) moze cos kupie malutkiego Dzidzi....;-)
ide zaraz gdzies na spacerek- tylko jeszce nie mam koncepcji..... bo samej to tu czasem strach chodzic... pojde do banku- wyplatka miala byc:-) moze cos kupie malutkiego Dzidzi....;-)
skorzystaj z taksówki jak mąż zajęty.