reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cos pusto dzis na forum.z nudow
xx_prasowanie.gif
,
xx_odkurzanie.gif
i nie ma co robic
555.gif

reklama
Ja już po pracy.:tak: wynudziłam się jak mops.wolałam bym coś w tej pracy robić skoro siedzę tam 8 godzin, może mniej by mnie to męczyło.
ja mam zrobione szczepienie przeciwko żółtaczce typu B, WR też zrobiłam i grupę krwi.toxo, rubelle i cytomegalie robiłam przed ciążą, ale nie wiem czy nie powinnam powtórzyć teraz, jak we wtorek pójdę do gina to sie dopytam.mierzenie ciśnienia i ważenie t standard, ale co drugą wizytę gin bada mnie tzw. obu ręcznie
Ale trochę się zmartwiłam, ze tętna dzidzi mój gin nie bada co wizytę.:no: Co prawda przy badaniu usg słyszę serduszko ale usg nie miałam już z półtora miesiące
Helenka ciesze się bardzo że wszystko w porządku, duża ta twoja dzidzia ciekawa jestem jaki masz brzuszek?
Asia nie daj się ,jak u nas coś sie dzieje z autem którymkolwiek to ja jeżdze autem a mój komunikacją. Takie zycie, pzrecież jesteśmy kobietami!

ja wlasnie wrcoilam z mieszkania.. emont po malu dobiega konca....
zjadlam dzis duzo winogron i tak mi teraz brzuszek wywalilo- mam wzdecia- znowu, ale nie wiem czy sie chwalilam, ze brzusio przestal bolec.... musialo mi cos siedziec na zoladku, albo jelitach....

Hej dziewczynki....
Maz przyjechał wczoraj podkur....ony troche. Nie dosc, że koles w niego trzasnał, to jeszcze przed samym Wrockeim policja na rutynową kontrole go złapała.. Na szczescie jechał przepisowo. Tak naprawde martwie sie codziennie, bo on dojezdza 90 km do pracy- codziennie...Wiec kazdego ranka mowie- jedz ostrożnie....
A dzis w nocy dzidzia mnie budziła kopniakami..Ale cudowne uczucie...
Pumi- ja widze, że ty tez na tyłku nie mozesz usiedziec....Oszczedzaj sie!!!!!

Czesc myslalam ze wiecej wczoraj napiszecie zawsze byly ze trzy stpony Sylka brzucha nie mam duzego ale biodra jakie :szok:dzidzius ma gdzie siedziec ale wchodze we wszystkie ubrania sprzed ciazy wiec nie jest zle

A moja dzidzia się zbuntowała i od wczoraj w ogóle nie kopie - ja oczywiście schizuję (pół nocy nie spałam, a jak już usypiałam to miałam koszmary_) i chociaż tłumaczę sobie że na pewno wszystko oki i że maluchy tak czasami mają to nie mogę przestać się zamartwiać:-( Dobrze że idę dziś na wizytę do gina - mam nadzieję że mnie uspokoi...

MoMi nie denerwuj sie tak ja tez od wczoraj nie czuje ruchow a przed wczoraj to czulam caly dzien, napewno jest wszystko dobrze. 3mam kciuki za twoja wizyte napewno bedzie oki.:tak:;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry