reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Anja - też z początku myślałam że to flaki:-) - czułam takie delikatne łaskotanie, podszczypywanie - trudno to opisać, i nagle któregoś dnia jak mi Niunia przykopała to już nie było wątpliwości! Daj jeszcze czas swojej Dzidzi i nie łap dołów - nie wolno i koniec!!!:-)

reklama
Czesc!
MoMi- ciuszki cudne. wczoraj poprosilam siostre w polsce zeby mi tez wylicytowala te spiochy na szelki bo tu takich nie ma.
ale mialam dzis kocia pobudke. od 6 rano zaczelo sie omialkiwanie mnie z kazdej strony, potem skakanie po poduszce niby przypadkiem przechodzila przez moja glowe a jak to nie poskutkowalo to poszla i dziabnela mnie w wystajaca spod koldry noge i to mnie postawilo na rowne nogi. po tej pobudce nasuwa mi sie nastepujacy wniosek- moj kot jest nienormalny!!!

co do ruchow to Anji gin ma racje. ja siedze w domu od -mniej, wiecej marca i rozleniwilam sie totalnie. dlatego mam duuzo czasu na zajmowanie sie soba i wsluchiwanie sie w organizm i moze dlatego bardzo wczesnie wylapalam pierwsze szturchniecia od dziecka. najpierw mi falowal brzuch. babelek nie czulam zadnych, ale od razu takie plywanie w brzuchu a teraz to juz sa kopniecia i wypychanie mi brzuszka. wczoraj 3 razy w tym samym miejscu ponizej pepka w strone lewej dostalam kopniaka. dziwne uczucie. a jedna zyczliwa strasza pani wczoraj wieczorem powiedziala mi, ze dziecko ma napweno ciasno i dlatego tak wyraznie czuje ruchy i kopniaki.
czyli co? mam malo wod plodowych ? w sumie jakos malo pije napojow bo po wszelkich sokach - zyganko a wody juz mam dosc.

Pumi dzidzia ma miejsce w brzuszku, a wody plodowe nie maja nic wspolnego z piciem duzej ilosci wody:-D
A starsza i zyczliwa pania na karny jezyk czyli do piwniczki i zabetonowac, by nie gadala bzdur:-)

reklama
no to mnie Anja troche uspokoilas.a ja sie zabralam za szklanke soku z pomaranczy -ale wypilam pol i juz mnie zatkalo.
kurde jak ja spotkam nastepnym razem to dostanie karniaka = beton + piwnica hihih

Do góry