nina2201
mama Oliviera
no własnie on niech pilota zostawi to ja komputer porzuceze niby o czym masz z nim rozmawiac jak on z tym pilotem w lapie siedzi????![]()
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no własnie on niech pilota zostawi to ja komputer porzuceze niby o czym masz z nim rozmawiac jak on z tym pilotem w lapie siedzi????![]()
![]()

anja ja zima wole do kolorado uciekac bo przyjemniej tam niz kolo tego cholernego chicagou takich zim co w chicago przezylam toPawimi potwierdzichyba gorzej jedynie pd biegunem a i tak jak ktos z alaski przyjezdzam to narzekal ,ze zimno i wieje:-)
no chyba ze do kaliforni
u nas sniegu napadalo , cudnie po prostu![]()
chociaz tam zima na okraglo przez 9 mc jest
kalifornie to moj malzon uwielbia zreszta tam mieszkal ale mi sie nie widzi ta ilosc meksykow na codzien
, zreszta co tu duzo mowic zrobilam sie leniwa, zapuscilam korzonki i dobrze mi tu gdzie jestem. Jak zatesknie do polskosci to se zawsze moge do chicago podjechac a jak mam dosc to siedze na swoim jeziornym zadupiu i tyle
Święte słowa.:-):-)no własnie on niech pilota zostawi to ja komputer porzuce![]()

amen!Święte słowa.:-):-)![]()

To najukochańsze 12 kg na świecie
A co do gotowania to ja już coraz częsciej daje mu jesc też to co my jemy...TYlko uważam na białko i mleko oczywiście...