reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam mamuski :tak:
dziewczyny mam pytanie czy wasze dzieciaczki też wpadaja w histerię jak coś się zabroni albo jak coś nie może zrobić? i jka na to reagujecie?

Oj wpadają , wpadają.................mój to czasem uderza glową w coś ale delikatnie.
Jak histeryzuje to nie zwracam na niego uwagi............zanoszę go do drugiego pokoju i niech sobie tam wyje a czasem wsadzam do łóżeczka

hehe nancy chyba naturalnie nie zaciazyla, jakies 7lat temu moja ciotka tez urodzila blizniaki miala IV oczywiscie i lat 49:szok::-D:-Djej partner mial za to 35, swiezy emigrant z palndu be kasy, leniwy ale umail czarowac ,po roku ja olal, ona placi mu childcare:crazy: i na jego wydatki bo z palavu przeniosl sie na jakies wynajmowane badziewie:rofl2: i jeszcze przelecial 3 jej najlepsze przyjaciolki tez w kwiecie wieku:-p:-Dpolak potrafi;-)

olga moja tez sie zlsci i buntuje, robi glebe i itp, nie znalazlam na nia sposobu bo pmimio ze duz rozumie nie wystarczajaco by poslac na karneg jezyka:sorry2: wiec tez jestem w kropce i probuje udbruchac swoja zlosnice:nerd:

somali to masz taki problem jak ja, ja go postawie to potrafi przejsc przez pol mieszkania puki nie becnie na dupe ale sam nie chce sie puszczac za daleko robi 3 kroki i to wszystko wiec nadal nie chodzi :-(

olgunia moj syn to nerwus nad nerwusy i tez nie mam pojecia co z nim robic juz nie wiem czy go ignorowac czy mowic ze nie wolno jak ignoruje to wrzeszczy jeszcze bardziej jak tlumacze to wogole masakra a do lozeczka go wsadzac za kare nie bede bo nie chce zeby dziecko potem sie balo spac w lozeczku bo bedzie myslal ze to a kare ....

reklama
salik_agnieszka no i dobrze robisz że nie wsadzasz do łóżeczka bo pewnie żle by mu sie to kojarzyło ;-)ja jak sie bardzo wkurza to go zaciekawiam czyś innym :tak:
somali mój też nie chodzi ale ja nie panikuję bo ma jeszcze czas:tak: stoi przy meblach lub przy czymś chodzi ale żeby sie puścił nie ma mowy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry