reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam i ja .....z rana :) dotarlam wlasnie do biura jakies pol godzinki temu i sobie podczytuje co sie na swiecie dzialo..., mrozy znowu u nas...wczoraj pojechalismy na auto show do chicago to tak mi tylek wymarzl!:crazy: Chlopaki moje zadowolone pobuszowali miedzy samochodami - na facebook fotki wrzucilam bo tu mi jakies takie do niczego wychodzily....ale to impreza nie dla mnie :happy:

hmm uwielbiam(am) ta impreze:tak::tak: ja sie spoznilam bo moglam cos sprowadzic jak dolar byl niski a teraz grrr:baffled:
ale i tak mnie te koszty nie omina bo za rok nowego konia trzeba bedzie kupic:rofl2:

z moja sis wybieray imie dla jej coreczki- rodzi w lipcu , niezly babiniec, mam 8 kuzynek i 4 siostrzeice teraz 5ta w drodze no i Nadia:tak: fajnie co?:-p

reklama
he he ....u mnie na odwrot ...same chlopy juz mam czasem dosyc! Nie chcesz powymieniac troche dla urozmaicenia:-D:-D:-D???
Ja mam jeszcze czas bo moj pojazd dopiero rok ma ale powiesilam oko na jednym terenowym mercu bo po rozlozeniu trzech rzedow siedzen ma calkiem spory bagaznik - wiekszy niz w moim, i jeszcze taka wneke gdzie mozna pchac ile wlezie a u mnie niestety tylko taki schowek maly jest. Troche cena jego mi nieodpowiada:no: no ale bede go sobie obserwowac i mam nadzieje ze za 2 latka cosik spadnie bo wtedy zamierzam swoj wymienic. A ty faktycznie sie spoznilas bo teraz przy tym kursie to se hulajnoge kup:-)

nie ufam mercedesa, wiekszosc juz robiona w chinach:szok::crazy: no ale range rover i jaguara wykupila tata - indyjska firma to porazka jakas, dla mnie musi byc jappon :)

tak to albo same laski albo faceci, dobrze, ze przynajmniej ladne laski sa u nas, ale zajeb,,,, charakterne:crazy::szok:moja kuzynka - genytyk ma terorie,ze musimy posiadac enzymy ktre rozkladaja plemniki Y na lopatki:-D generalnie nie maja szans sie przedostac dalej:no:

Ostatnia edycja:
aga ....zdolowana jestes widze, laska nie przejmuj sie i ciesz sie ze narazie masz gdzie mieszkac, pomysl ile ludzi nie ma domow! Tutaj codziennie ktos traci dom bo banki przesadzaly z kredytami i szopka jest a ludzie zwlaszcza dzieci musza cierpiec. Ja w twoim wieku to sobie marzylam o mieszkaniu! Mieszkalam w jakims wynajmowanym syfie i dopiero teraz jak juz stara baba jestem to mam swoj palac. Wszystko przed wami jeszcze!
Anja - to u mnie chyba ta teoria dziala w odwrotna strone!!! bo saaaame facety na horyzoncie....:(( ja tanim mercom tez nie ufam ale ten co wypatrzylam w chinach nie robiony bo to nie ten przedzial cenowy :)

prawdopdbnie masz wiec enzyzmy sprzyjajace zagniezdzaniu sie Y;-)
ale probuj dalej moze za 5 tym razem sie uda:-D

no to fajnie, pewnie sie uda:-D

w miedzyczasie wkurzam sis bo zamist pomagac jej z imieniem i tak musi sama wybrac to ja ja wozkami bombarduje, uff co my mamy zoe, hannah, india, katie, mi sie podoba jeszcze eden, miriam, molly, emma, mia :confused: sis musi wybrac starsza corka sie kaia nazywa:blink:

aga ....zdolowana jestes widze, laska nie przejmuj sie i ciesz sie ze narazie masz gdzie mieszkac, pomysl ile ludzi nie ma domow! Tutaj codziennie ktos traci dom bo banki przesadzaly z kredytami i szopka jest a ludzie zwlaszcza dzieci musza cierpiec. Ja w twoim wieku to sobie marzylam o mieszkaniu! Mieszkalam w jakims wynajmowanym syfie i dopiero teraz jak juz stara baba jestem to mam swoj palac. Wszystko przed wami jeszcze!
:-(pocieszylas mnie !!!

reklama
Do góry