reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A mnie dopadl zły dzien. Od rana sie denerwuje o nic,w pracy tez mi bylo zle i ryczalam. Do tego dzis mija pierwszy rok odkad moj Tatulko zmarl i jest mi podwojnie smutno... Ach co za dzien:-:)-:)-:)-:)-:)-( Helenko kombinezon cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helanko kombinezon świetny i córeczka jaka już duża, Panna ze hoho
Pandorax ja jak ostatnio miałam do wyboru ponton czy kajak wybrałam ponton bo lepiej do wody skakać z pontonu. Ale przez ten następny rok to i za kajakiem zatęsknię.
A ja z ruchami to tak różnie, nie zawsze mama czas się trzymać za brzuszek ale tak wychwytuję raz na tydzień, ie wiem czy nie za rzadko:-(
Pumi kotek jest zaborczy, nie wiem co będzie jak już dzidzie przywieziesz ze szpitala.
a co do tej linii na brzuchy, to coś niby widać. Ja mam taką linię ale utworzoną z małych włosków, które w ciąży troszkę podrosły i mój mąż sie śmieje, ze obrosłam jak niedźwiedź.:-):-)
Momi ty się nie przejmuj tak ta wagą, wszystkie nas to czeka. jedne wcześniej drugie później. Ja mam na plusie 2 kilo.:szok:

a ja wczoraj po awanturze z mężem:wściekła/y: nie mogłam usnąć. tak sie bardzo zdenerwowałam, ze dostałam takich bólów brzuszka,nie mogłam spać i śniły mi sie straszne rzeczy. A dzisiaj musiałam sie zwolnić z pracy tak źle sie czułam. Chyba wezmę nospę bo jeszcze mam taki napięty brzuszek.:no::no:
Dzisiaj rano pojechałam do marketu.
chciałam sobie jakąś tunikę kupić, bo miała być promocja, ale ich nie było. Poszłam na dział dziecięcy .
I oto co kupiłam w szale złości na męża połączonym z szałem zakupów:
1 foto-rozmiar 56 (troszkę mało tych ciuszków):-(
2 foto-rozmiar 62 (kupiłam i dla dziewczynki i dla chłopca, a co ubiorę we wszystko bo są takie słodkie.:happy2:)
3 foto-rozmiar 68 (tutaj zdublowały mi sie jedne body a to dlatego ze jedne kupiłam w komplecie i były pod spodem a drugie mi sie spodobały, ale problemu nie ma bo i tak założę jakby sie ubrudziło to nikt nie zauważy bo będzie to samo ubrane i czyste.) a i jedno niebieskie body z krótkim rękawkiem to juz na takie 8 miesięczne maleństwo, na drugi rok na lato jak znalazł.:-)
4 foto- to ja smutna bo mnie dzisiaj brzuszek bolał po tej awanturze, ale juz po zakupach.:-)
No i zagadka na koniec. jak myślicie ile wydałam?

A ja cos nie moge zasnac , siedze i wcinam czekoladowe cukierki pawelki. Esti mamy podobny problem bo ja sie martwie tym ze moja Oliwka ma za duza glowe. wyczytalam na innych forach ze dzieci w tym lub troche starszym wieku ciazowym maja mniejsze glowki czyli ok 300mm a moja ma kolo500 wiec nie wiem czy tak powinno byc no a z drugiej strony gdyby bylo cos nie tak to napewno by mi ginka powiedziala chyba dobrze mysle, moj maz twierdzi ze jestem stuknieta i ze se rozne zeczy wkrecam, juz sama nie wiem. Helenka ladna masz coreczke. Pumi zajebisty jest ten twoj kociak. Sylka masz takie same body jak ja te na drugim zdjeciu biale z dlugim rekawem i te rozowe takie same jak te biale hihihi

witam ponownie....
musze sie pochwalic, ze dzis moja przyszla szwagierka- Daniela siostra- urodzila synka Jasia 3650, a ile miezry nie pamietam, wyobraxice sobie, ze miala skurcze przez dzien i z najstarsza cora miala jechac do szkoly, wiec poczekala , zawiozla ja i podjechala pod porodowke, porod poszedl szybciutko tylko narzeka na bole kurczacej sie macicy...
Esti prosze przestan wymyslac, nie wolno nic czytac!!! nie potrzebnie sobie pozniej wkrecamy tysiac rzeczy!!! Pumi ja nie mam narazie kreseczki, ale za to dzis zauwazylam, ze pepek mi sie wybula,a mialam bardzo "gleboki"....
Asia zycze Ci duzo wspanialych chwil, duzo milosci i duzo kopniakow od Maluszka... odpoczywaj....
Kamalodz wspolczuje... mam nadzieje, ze humorek juz lepiej...
Helenko ale masz fajna corcie.... kombinezonik zaj....
Sylka nie przejmuj sie ja po raz kolejny poklocilam sie dzis z D, ale dzis pierwszy raz byl naprawde strsznie chamski... przegial totalnie ale zaloze sie, ze jutro okaze sie ,ze to moja wina i na zlosc mi zrobi i nie pojedziemy do jego rodzicow na noc- bo mielismy to w planach.... okazal sie niezlym skur.....
juz nie ubolewam nad tym.... poczekam jeszcze troche jak sie nie zmieni to trudno....
jakos sobie poradze..... tzn. mam nadzieje, ze jego kryzys juz minie, bo nie wytrzymam tego.... najgorsze w tym jest to, ze Mamusia moja widzi, ze cos sie dzieje i niepotrzebnie sie o mnie martwi....

reklama
Momi ciesze sie, ze z dzidzia wszystko oki;-)

chcialabym , zeby dziecko bylo juz ze mna....

ja zaraz uciekam do spania
buziaczki i slodkich snow Kochane

Do góry