reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
Mili moje dziecko tez ma glowke 5 cm i udo tez 5 wiec noga ma 10- 12 cm a cale dzieciatko 22-23 cm tak mi tlumaczyl lekarz a czy glowka jes wieksza od reszty nie mowi wystarczy mi ze jest wszystko dobrze on chyba sie na tym zna wiec nie przejmoj sie juz teraz wymiarami napewno wszystko jest ok
aOLA bardzo chce miec dziewczynke pocieszam sie ze chlopca byloby juz widac a dziewczynke jeszcze nie dlatego nie powiedzial mi jeszcze plci dziecka ;-)
aOLA bardzo chce miec dziewczynke pocieszam sie ze chlopca byloby juz widac a dziewczynke jeszcze nie dlatego nie powiedzial mi jeszcze plci dziecka ;-)Anja- zadnych zboczonych mysli
hihih!
prowadze serwis sprzatajacy na Manhatanie- ja siedze w domu i odbieram telefony a inni za mnie pracuja hihihi. i mam kilku klientow np z Izraela- co handluja diamentami i jak sie wybieraja do swoich apartamentow w Nowym Jorku to dzwonia do mnie zebym przyslala kogos do posprzatania i chyba zapominaja ze w NY jest godzina pierwsza w nocy- ale juz przywyklam. mam tez klienta wegro-amerykanina i on pali duuzo zielska i jak sie upali to wysyla do mnie smsy w srodku nocy z takimi glupotami ze smiech i potem mu glupio i mnie przeprasza-nic zboczonego tylko np o jego zdjeciach z californi ze mi przesle i zebym sie nie smiala bo glupio wyszedl i inne podobne bzdury. wogole jakbym chciala wam opisac wszelkie odchylenia od normy to zajelo by mi to ze 3 dni. ale mam tez super babki-klientki i kilka naprawde serdecznych przyjaciol dzieki tej pracy
prowadze serwis sprzatajacy na Manhatanie- ja siedze w domu i odbieram telefony a inni za mnie pracuja hihihi. i mam kilku klientow np z Izraela- co handluja diamentami i jak sie wybieraja do swoich apartamentow w Nowym Jorku to dzwonia do mnie zebym przyslala kogos do posprzatania i chyba zapominaja ze w NY jest godzina pierwsza w nocy- ale juz przywyklam. mam tez klienta wegro-amerykanina i on pali duuzo zielska i jak sie upali to wysyla do mnie smsy w srodku nocy z takimi glupotami ze smiech i potem mu glupio i mnie przeprasza-nic zboczonego tylko np o jego zdjeciach z californi ze mi przesle i zebym sie nie smiala bo glupio wyszedl i inne podobne bzdury. wogole jakbym chciala wam opisac wszelkie odchylenia od normy to zajelo by mi to ze 3 dni. ale mam tez super babki-klientki i kilka naprawde serdecznych przyjaciol dzieki tej pracy
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Mili Helenka ma racje!!!!
mnie dzis dzidzia szturcha czesto
Pumi to fajna masz praace- podoba mi sie pomysl...
a ja uciekam do Przyszlych tesciow"
w szpitalu Daniea siora supcio, tylko narzeka na bole macicy, zreszta jej towarzyszka doli miala kwasna mine i mnie troche nastraszyla... ale ja na to kicham
milego popoludnia Kochane
moze tam u "tesciow" cos popisze....
caluski
zycze duzo kopniaczkow
papa
mnie dzis dzidzia szturcha czesto

Pumi to fajna masz praace- podoba mi sie pomysl...
a ja uciekam do Przyszlych tesciow"
w szpitalu Daniea siora supcio, tylko narzeka na bole macicy, zreszta jej towarzyszka doli miala kwasna mine i mnie troche nastraszyla... ale ja na to kicham
milego popoludnia Kochane
moze tam u "tesciow" cos popisze....
caluski
zycze duzo kopniaczkow
papa
Z tymi kreskami na brzuchu o których pisała Pumi i Sylka to u siebie nie widzę, ale owłosienie to - owszem - nienormatywne
wzdłóż tej kreski do pępka a i sam pępek idzie w górę
Wspomniałyście o spaniu, a raczej o nie spaniu. Ja też ostatnio mam problemy - budzę się ok 4-5 i przez godzinę leżę.
Potem wstaję, przenoszę się do drugiego pokoju, żeby Mążusia nie budzić, robię gorące mleko z miodem i czytam coś lekkiego. Potem zasypiam. ogólnie w ciągu dnia śpię ile trzeba, bo jak w nocy mam taka przerwę, to albo dłużej rano pośpię albo w dzień zaliczam drzemkę.
wzdłóż tej kreski do pępka a i sam pępek idzie w górę
Wspomniałyście o spaniu, a raczej o nie spaniu. Ja też ostatnio mam problemy - budzę się ok 4-5 i przez godzinę leżę.
Potem wstaję, przenoszę się do drugiego pokoju, żeby Mążusia nie budzić, robię gorące mleko z miodem i czytam coś lekkiego. Potem zasypiam. ogólnie w ciągu dnia śpię ile trzeba, bo jak w nocy mam taka przerwę, to albo dłużej rano pośpię albo w dzień zaliczam drzemkę.ja spadam do pensylwani na weekend. u nas w poniedzialek swieto pracy- czyli dluugi weekend. wracamy mimo wolnego w niedziele. napiszcie powiesc - bede miala co czytac.
trzymajcie sie cieplo i ucalujcie brzuszki -paaa
trzymajcie sie cieplo i ucalujcie brzuszki -paaa
reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
chlopiec z muszka to moj synek [o ile wpisalam dobre zdjecie]cos sie stalo i moj tekst wpisuje sie od srodka Zobacz załącznik 52113 moje dzieciatko tez dzis kopie jak szalone moze dlatego ze znowu poklucilam sie z mezem to dziecko od poczecia jest poddawane takim stresom ze chyba bedzie mialo jakas padaczke jak sie urodzi caly czas czuje sie winna ze moje klotnie zaszkodza dziecku