czesc Kochane, ja wrocilam z "pępkówki".... bylo milo, ale oczywiscie mnie zlapal dolek i jak juz zasypialismy wszystko Mu wygarnelam... oczywiscie dowiedzialam sie jaka jestem.... ze jestem poj...na, ze On wszystkiego zaluje... ze znwou sie wj...al...
no tak, tylko, ze jak On jest dla mnie normalny to jestem cala w Skowronkach...
dzis niby oki...
zobaczymy jak minie nam popludnie.....
Helenko jak widzisz ja tez mam typowego testosteronowego faceta.... musismy sie nawzajem pocieszac....;-)
a na poprawienie humoru, moj przyszla tesciowa, powiedziala do mnie cos takiego
: ale Ty gruba jestes, Jezu Ty nie jedz tyle, bo bedziesz strasznie gruba..."
chodzilo Jej o brzuch i porownywala mnie z swoja corka( co we czwartek urodzila),
ale sie nie wkurzylam, bo zrobila to nie swidomie, nawet sie dfzis z tego smialam...
jak tam jade to wkurzam sie, bo co chwilke do mnie podchodzi i tuli mnie mowiac, ze strsznie sie cieszy, ze jestemz danielem i jaka Ona to jest szczesliwa- chyba wie jakiego ma synka sku...ka i bala sie, ze bedzie sam... hihihi a tak na powaznie to jestem w danielu zakochana dalej, mam nadzieje, ze juz bedzie dobrze....
bo w sumie wczoraj gdybym nie wycbucha z niczego to bylo oki

tylko On mnie juz tak nie przytula, nie caluje, nie troszczy sie wogole o mnie... ale mam dzis dziwny humorek....
sorki, ze zanudzam...
Helenko mysle, ze rozwod to za duzo powiedziane, mysle, ze choc oni sa ch,...wi to sie zmienia... zreszta mi tez wszystko teraz inaczejpostrzegamy, bo chcemy byc kochane, ulone itp....
no ale w sumie zaslugujemy na to....:-)Pumi wypoczywaj sobie!!! wiem,ze macie dlugi weekandbo moja siostra pojechala do Kanady do rodziny.. ale Jej dobrze....
a dzidzia mnie kopie czasami:-)
ale pogoda deszczowa... supcio;-)