reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam wieczorkiem,
ja mam duzo ciuszkow po braciszku :-) heheh ale czasem tez zagladam do lumpeksu, ostatnuo w tesco kupilam mu 3 bodziaki z ktorkim rekawkiem juz na lato za 21 zl :-) z disneya na 12-18 miesiecy jeszcze ciut za duze ale na lato beda jak znalazl, a dzisiaj kupilam mu buciki w CCC znowu gufo :-) za 39,99 :-) bezowe sliczne ale rozmiar juz 23 :szok: takie nogi moj syn bedzie mial wielkie po tatusiu chyba bo on ma 49-50 a ja 38-39 :-p
ale tez jestem zdania ze kazdy kupuje to na co go stac, niestety takie czasy ...

a ja spierniczylam kompa i czeka nas format :baffled::baffled::baffled: i puki co nawet aparatu podlaczyc nie moge ...

reklama
Ja szukałam dla małego takich trampek za kostke w h&m ale nie było rozmiaru, i tez czasem zagladam do lumpka bo mozna znależc super rzeczy czesto nowe z metkami w super cenie!a dzieci tak szybko rosna, że niektóre rzeczy ubrałam małemu moze ze 2 razy i juz sa za małe!

Ja dla Julki upatrzyłam butki. Niestety cena ostrasza. Dlatego sie zastanawiam. N zimę kupiłam jej w CCC Gufo całkiem fajne za 50 zł. Miękkie i ciepłe. Stoją w szafie założone kilka razy. Zaraz po tym musiałam kupić bartki, skórzane całe naturalne. Po tych z CCC Julka miała strasznie czerwone między paluszkami. Nawet jak miała je tylko chwile na sobie. Nie wiem czy to odparzone czy jakieś uczulenie na coś co jest w środku:szok:. W każdym razie 50 zł w plecy. Wiec teraz jak mam zaryzykować te 50 zł to chyba lepiej dołożyć 50 i kupić skórzane?? Tym bardziej że kurteczkę i czapkę zafundowała babcia. :tak:
Na zimę kupiłam rozmiar 20. Były dużo za duże. Dziś wyjmuję wkładkę a ona do końca wydeptana, tzn na całej długości. Na wiosnę kupię rozm 22 bo wiosenne 21 to ma wkładkę jak zimowe 20. :szok: Jutro podjadę z mamą któreś wybrać bo nie mogę się zdecydować który model. W jednych podeszwa jakaś za miękka mi się wydawała i zdaje mi się że by było podłoże przez nią czuć.

Pawimi fajne te trampki i z tego co widze mają usztywnioną piętkę i są sztywniejsze i na rzepy.U nas widzilam ale sam material nie usztywniony za kostke i wiazane wiec odpadają bo jak dla mnie zadnych atestow co do norm nie spelnija....nogi sobie w tym powykrzywia

te sa dosc grube i sztywne, to tez nie sa jakies tam ortopedyczne buty ale dosc fajne sa, w tych dwoch linkach nizej tez fajne trampeczki i inne:)

reklama
Do góry