reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Szkoda zachodu ale dzięki za chęci
Dzisiaj nocka nie ciekawa się zapowiada...małemu idą chyba 4 i ciągle się kręci i gada , popłakuje, ma stan podgorączkowy.....................bedę czytać książkę:tak::tak::tak::tak:

Wczoraj po tych porzadkach mam takie zakwasy.....jeszcze piwnice sprzątałam sama hehe-dopadl mnie szał..........i mam przez to brak 3 pazurków................ech :baffled::dry:

ja musze wlasnie isc zrobic swoje pazury bo mam straszne:baffled::baffled::baffled: po tej zimie jakos sie zaniedbalam kurcze...wlosy tez....jakis nowy kolor musze rzucic i troszke obciac...ta pogoda na dluzsza mete to moze byc dolujaca:no: Na szczescie.....wiosna idzie!!! Mozna sie w koncu rozebrac z tych wszystkich kilogramow odziezy i czapek, jak mam gdzies z dziecmi jechac to mnie trafia, dobrze ze olis sie sam ubiera,czasem tylko musze zerknac czy wszystko ok. No i te steryy butow ociekajacych sniegiem i blotem, mokre rekawiczki ktore sie pietrza w korytarzu:angry:Zdecydowanie wole lato;-)

Witam po dłuuuuuuuugiej przerwie.Ale u Was strasznie dużo dzieje się,jest sporo nowych mam.Chyba przestanę tylko czytać i będę czasem coś pisać.To co było minęło i czas przestać się tym przejmować.
Widziałam pisałyście coś o kurteczkach,ubrankach dla dzieci.......Mikołaj ma wystarczająco dużo ubrań wszystkich,a w zeszłą sobotę kupiłam mu 2 kurteczki na teraz 80.Acha,a butków ma 3 pary na teraz.

reklama
Do góry