reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mój mały tez uwielbia zwierzęta, na widok naszych kotów aż piszczy, moja siostra ma pekińczyka i mały za nim szaleje!
u nas tez wiatr wiała jak bylismy na spacerze ale taki znośny za to teraz wieje strasznie!
pam duzo zdrówka dla twojej babci:tak:

reklama
pam - wspolczuje i trzymam kciuki za babcie
a u mnie slonko, kilka chmurek tylko i 17 stopni ale wiatr taki ze nici z mojej calodniowej wedrowki. Normalnie glowe chce urwac! Nie da sie spacerowac :(( Maly dzis bez czapki, cienkim bodziaku z dlugim rekawkiem i rozpinanej bluzie dresowej na wierzch, dluzsze bermudy takie 3/4 i trampeczki :))) W koncu, bo myslalam ze nie doczekam sie tej wiosny. Jutro ma byc podobnie tylko mniej wietrznie. A my w przyszlym tygodniu lecimy do las vegas na 2 a pozniej do arizony na 4 dni. Lecimy tylko w dwojke bez dzieci, decyzja zapadla. Nie bede przerywac oliverowi szkoly, poza tym z maluchem to zadna przyjemnosc na taki wyjazd z przemieszczaniem miedzy stanami no i chce tez spedzic troche czasu z ludzmi ze swojej firmy na nocnych imprezkach itd ....a rodzinne wakacje urzadzimy sobie dopiero latem.

nadia ma nawrot bakterii w ukl moczowy jutro znowu do lab, masakra jakas, te bakrerie wracaja czesto po 2ch tyg no i masz ci los:wściekła/y::wściekła/y:

pam- przykro mi, 3maj sie

pawimi my za 2ty na 3 dni do bacelony, S.A.M.I:tak: a w maju/czerw juz z nadinka

Ostatnia edycja:
duzo zdrowka dla babci pam
i takze dla Nadusi :-*

Wiktor spi od godzinki, ja juz wykapana , J tez spi :-)
byla kumpela dzisiaj , wypilysmy sobie winko pogadalysmy, jutro ide do niej bo 21 marca wylatuje do szwecji chyba juz na stale :-( no ale co zrobic jedzie za miloscia hihi

pawimi my za 2ty na 3 dni do bacelony, S.A.M.I:tak: a w maju/czerw juz z nadinka
dokladnie z tego samego powodu zdecydowalimy ze sami lecimy:-):-):-)
latem urzadzimy familijne wakacje jak na prawdziwych rodzicieli przystalo, ale teraz duuuzo chlania i innych tego typu atrakcji przewidzianych wiec szkoda mi sie zrobilo ze my bedziemy uwiezieni z maluchami:no: zreszta, vegas to nie miejsce dla dzieci:tak:
nadia ma nawrot bakterii w ukl moczowy jutro znowu do lab, masakra jakas, te bakrerie wracaja czesto po 2ch tyg no i masz ci los:wściekła/y:
a coz to za cholerstwo sie jej przyszwedalo???? cos sobie przypominam ze moja stara juz siostrzenica miala w dziecinstwie takie problemy, z kilka lat to sie za nia wloklo a siostra jezdzila od lekarza do lekarza:wściekła/y:

Ja dzis na zakupy jade jak m z pracy przyjdzie.Amelka wstała o 7 i teraz znów spi moge cos zrobic,jak sie obudzi to na kawke do koleżanki idziemy.Jeny ja dzisiaj chodzic niemoge po siłowni .

reklama
Zdrówka dla Nadusi, bidulka. Co ci lekarze robią nie mogą tych bakterii zwalczyć:wściekła/y:
Nutka ja dziś też chyba pojadę na zakupy, ale wolałabym w niedzielę, bo chcemy po buty dla małej jechać, a to bez Celinki się nie obejdzie:-D i na kawę do szwagra.

Do góry