salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja o 12 wychodze do kumpeli , maly sie wyspi i pojedziemy sobie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga zazdroszczę Ci. Moje koleżanki w ZG siedzą albo za granicę wyjechały.ja o 12 wychodze do kumpeli , maly sie wyspi i pojedziemy sobie :-)

W ZG będę za tydzień w sobotę, tak koło 15:-), bo jadę do promotorki na 17, ale chcę być tam wcześniej bo może coś jej przepadnie.ja tez zazdroszczę wolnych kolezanek do których na kawkę z rana mozna wpaść, wszystkie moja koleżanki pracują albo wyjechały z miasta i trudno mi sie z nimi umówić tak po prostu na pogaduchy!!!!
już ponad miesiąc się umawiamy na roczkową jeszcze kawę i dotrzec do mnie nie mogą bo albo dłużej w pracy albo dzieci chore cóż moze kiedyś się uda!!!
u nas dzisiaj brzydka pogoda, pochmurno i zimno!
jagna a my się kiedys musimy spotkać w Zielonej Górze ja mam do tego miasta jakieś 60 km więc bliziutko!:-)
Ja chciałam się przejść po centrum handlowym Fokusno to jest okazja, moze się na zakupy wtedy wybierzemy:-)
, podobno drogo, ale przejść się można.Pam a Ty gdzie mieszkasz, bo wielkopolska wielka jestAle macie fajnie że możecie się spotkać.:-):-):-)