reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja tez zazdroszczę wolnych kolezanek do których na kawkę z rana mozna wpaść, wszystkie moja koleżanki pracują albo wyjechały z miasta i trudno mi sie z nimi umówić tak po prostu na pogaduchy!!!!
już ponad miesiąc się umawiamy na roczkową jeszcze kawę i dotrzec do mnie nie mogą bo albo dłużej w pracy albo dzieci chore cóż moze kiedyś się uda!!!:tak:
u nas dzisiaj brzydka pogoda, pochmurno i zimno!
jagna a my się kiedys musimy spotkać w Zielonej Górze ja mam do tego miasta jakieś 60 km więc bliziutko!:-)

ja tez zazdroszczę wolnych kolezanek do których na kawkę z rana mozna wpaść, wszystkie moja koleżanki pracują albo wyjechały z miasta i trudno mi sie z nimi umówić tak po prostu na pogaduchy!!!!
już ponad miesiąc się umawiamy na roczkową jeszcze kawę i dotrzec do mnie nie mogą bo albo dłużej w pracy albo dzieci chore cóż moze kiedyś się uda!!!:tak:
u nas dzisiaj brzydka pogoda, pochmurno i zimno!
jagna a my się kiedys musimy spotkać w Zielonej Górze ja mam do tego miasta jakieś 60 km więc bliziutko!:-)
W ZG będę za tydzień w sobotę, tak koło 15:-), bo jadę do promotorki na 17, ale chcę być tam wcześniej bo może coś jej przepadnie.

reklama
a u nas plus 13 stopni o 9 rano :))) wlasnie szykuje dziadka i malego i gdzie lecimy ....na spacerek i moze na zakupki troche, moze uda mi sie ojczulka naciagnac na cosik?? :))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry