reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aga nie znam swojej tesciowej bo jej nigdy na oczy nie widzialam, kilkakrotnie z nia przez telefon rozmawialam jedynie.....ja sie z mezem poznalam tutaj w usa a ona jeszcze nie miala pragnienia przyjazdu do nas....co sie dziwic, mojej siostrze zajelo 12 lat zanim poraz pierwszy mnie odwiedzila a co dopiero starszej kobicie. Wprawdzie ja wpadalam do europy do meza ale raczej na kilka dni, weekendy tylko i on juz dawno nie mieszkal w domu z rodzicami tylko mial swoje mieszkane w Krakowie a jadac na trzy dni...wybacz ale raczej wolalam je spedzac z wlasnym mezem na przytulaniach niz jezdzic przez pol polski tesciowa odwiedzac ha! Kilka razy tez nawet do polski nie dotarlam tylko bylismy na slowacji, troche w pradze, niemczech i austrii - gdzie moj maz pracowal ... Po slubie jestesmy 6.5 roku a wzielismy go w piec minut przed urzednikiem w piatek wieczorem w dzinsach i bez zadnej pompy bo huczne wesele to ja mialam ....raz, dawno temu z dwusetka gosci i dzis wypada to raczej wymazac z pamieci...Powiem Ci ze nie jestem jedyna ktora nie zna swojej tesciowej...jak sie mieszka tysiace kilometrow od swojej starej ojczyzny to takie sprawy nie sa tu obce :)

nina no duzo mamy tych ząbków, ale u nas było tak ze Zosi przez 3 miesiace wyszły 4 ząbki, potem dłuuuuuuuuuuuuuugo cisza i nagle po roczku w 2 tygodnie wyszło jej 7,albo 8 :szok: i wszystkie czwórki (podobno najgorsze w wyrzynaniu) już ma:baffled::-) i nawet nie wiedziałam kiedy jej te kieloszki wyszły:sorry2:

natka wiesz kazde dziecko przechodzi inaczej ale tak sie mowi ze te oczne sa najgorsze, corka kolezanki chodzila zaropiala przez 2 tygodznie bo jej gorne zeby szly ...

u mnie znowu snieg !!! jak moj J sie wyspi po nocce to pojade sobie do centrum handlowego poszukac jakiegos prezentu dla taty.

reklama
aga ale jak zaropiała??? bo troche nierozumiem:confused:
oczy miała zaropiałe????
mi mała tak marudzi ze:szok:......
chyba te zeby...
och co te nasze dzieci musza sie nameczyc:-(

teraz chwilka ciszy bo oglada teletubisie

ale pół nocy nie przespane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć