Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- migdały na wierzchu, a nos mnie boli i produkuje katar:-(. Może poradzicie co można w ciąży brać? słyszałam o oscillococinum, bo to homeopatyczne. Kazałam Mążusiowi kupić, ale w aptece koło jego pracy nie słyszeli o takim leku. Coś innego?
nie chodza jednak na jedna godzine Wiki ma lekcje o stalej poze od 12-16 A Lukasz jak sie tylko da nawet ma lekcje od 8 -16
jutro moj dzien bedzie wygladal nastepujaco o10 zawiesc Lukasza na msze do kosciola ztamtad pojdzie z nauczycielka do szkoly msza konczy sie o 11 .Wiktorie zawiesc na 12 do przedszkola o 12.40 odebrac Lukasza ze szkoly i o 16 odebrac Wiki z przedszkola
budynki sa oddalone od siebie o kilometr[ pisze przedszkole bo w tym budynku jest zerowka]jeszcze nie wiem jak dokladnie wyglada plan lekcji az sie boje

Naprawde ja lubilam ale teraz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Rozbraja mnie to ze nie potrafia zdrobnic tego imienia a pozatym czy musza? Moja tesciowa ma na imie Maria i nienawidzi jak ktos do niej mowi marysia wiec Oliwii tez zdrabniac nie musi wredna malpa