jagna25
Mama Celinki ;)
gratulcjemy juz mamy 16 zabkow :-) ufff....
wszystkiego naj naj dla naszych maluchow z okazji ich swieta :-)
zobaczcie to sobie Niegrzeczne dziecko to... skarb! - Wiadomości w INTERIA.TV
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulcjemy juz mamy 16 zabkow :-) ufff....
wszystkiego naj naj dla naszych maluchow z okazji ich swieta :-)
zobaczcie to sobie Niegrzeczne dziecko to... skarb! - Wiadomości w INTERIA.TV

Gratuluje dla Olisia!!! Nina załóż suwaczka smoczkowego, ja ostatnio się zdziwiłam jak na niego spojrzałam, że mała już tak długo bez smoka;-)A my sie musimy pochwalić, że rozprawiliśmy się ze smoczkiem!!!:-):-):-)
Wieczorem w niedziele nie dałam małemu smoka do łóżeczka powiedział do mnie daj ale ja zamiast smoka dałam mu misia i z nim zasnął bez żadnego marudzenia!!!
nie dostał juz smoka 3 dni noszę go w torebce tak w razie czego ale myslę, ze jest już niepotrzebny!!! wieczorem juz sie o niego nie upomina w dzień też!!!![]()
Aga u nas też zimno i wieje już od kilku dni, a wczoraj to taka burza przeszła, że małą godzinę później spać kładłam, jak już się skończyła.no to gratulacje dla nastepnego dzisiusia bez smoka,
moj bedzie go mial jeszcze do stycznia tak jak mowilam, ja jeszcze nie widze potrzeby zabieraniu mu smoka, ja mialam szybko zabrany i potem z paluchem w dziubie chodzilam ... nie chce tego dla malego, jak skonczy 2 latka to mu odstawimy a teraz niech ma do spania :-) MONIA :-) chyba ze szybciej sam zrezygnuje ale nic na sile.
u mnie wietrzysko od 3 dni brrr... zimno jak diabli ...
była kumpela z synkiem sie pobawic, maly spi padniety :-) a ja ide zupke wstawic jakas :-)

Kupilam Olivce i Vincentowi identyczne kompleciki z organicznej bardzo kolorowej bawelenki. Taka jedna stara juz szwedka otworzyla najpierw katalogowy butik chyba z 25 lat temu - pamietam jak jonathanowi zamawialam w jej katalogu ciuszki jak mial 2-3 latka i wiecie ze do dzis niektore mam? W super stanie! Kilka lat temu w niektorych stanach otworzyla zwykle sklepy i ruszyla tez jej strona internetowa. www.hannaandersson.com. Ciuszki, kolorki i ich jakosc jest przesuper, zwlaszcza dla dziewczynek....jedydny szkopul ze to cholernie drogie ...no niestety mam jej sklep niedaleko jednego klienta z ktorym regularnie zalatwiam sprawy i dosc czesto do niego jezdze
no coz...w sumie to dobrze ze corki nie mam!